• POC Cască De Schi Levator Mips Culaorea Alb
  • POC Cască De Schi Levator Mips Culaorea Alb
  • POC Cască De Schi Levator Mips Culaorea Alb
POC Cască De Schi Levator Mips Culaorea Alb

POC Cască De Schi Levator Mips Culaorea Alb

2999.9 lei

Description

- Casca de schi asigură siguranța în timpul activităților de iarnă.
- Învelișul căștii este fabricat din plastic ABS, care se caracterizează prin rezistență excepțională, durabilitate și rezistență la impact.
- Geamul panoramic garantează un câmp vizual larg atât în față, cât și în lateral.
- Lentila Clarity utilizată asigură o viziune clară și clară, facilitând navigarea prin zăpadă și sporind vizibilitatea denivelărilor de pe pârtii.
- Mecanismul încorporat de schimbare a lentilelor facilitează schimbarea lentilelor, permițându-vă să adaptați lentilele utilizate la condițiile meteo predominante.
- O lentilă cat.1 suplimentară este inclusă cu modelul.
- Sistemul MIPS utilizat în cască, crește protecția creierului în timpul căderilor. Această tehnologie permite o mișcare de 10-15 mm la impact pentru a reduce forța de rotație care acționează asupra capului.
- Elementele speciale EPP multi-impact, amplasate în interiorul căștii în zonele cele mai vulnerabile la impact în timpul căzăturilor, protejează și mai mult împotriva rănilor.
- O zonă mai puternic căptușită în partea din spate a căștii maximizează protecția părții din spate a capului în cazul unei căzături.
- Sistemul de reglare la 360° facilitează o potrivire confortabilă și sigură pe circumferința capului.
- Situată sub bărbie, catarama Fidlock® facilitează fixarea căștii fără a scoate mănușile.
- Ventilația căștii este complet reglabilă pentru un confort sporit, indiferent de condițiile meteorologice.
- Pernuțele detașabile pentru urechi asigură faptul că casca poate fi purtată confortabil într-o gamă largă de temperaturi.

- Un model echipat cu sistemul de siguranță pasivă împotriva avalanșelor RECCO®. O placă specială încorporată în produs, numită reflector, reflectă undele radio trimise de salvator cu detectorul, care le îndreaptă spre victimă. Cu cât detectorul se apropie mai mult de reflector, cu atât semnalul de feedback este mai puternic, ceea ce permite în cele din urmă salvatorului să determine locația victimei. Designul simplu și simplitatea sistemului îl fac extrem de popular și utilizat de aproape toate stațiile de schi. În plus, placa este extrem de robustă, ceea ce înseamnă că sistemul poate fi utilizat pe toată durata de viață a produsului.
- Greutatea produsului: 930 g.

 

Similar products

Reviews ( Reviews)

This product has no review.

Be the first to write a review

Do you own or have seen the product?

Tell us your opinion and rate it

Add review

From the same manufacturer