• POC Cască De Schi Calyx Culoarea Negru
  • POC Cască De Schi Calyx Culoarea Negru
  • POC Cască De Schi Calyx Culoarea Negru
POC Cască De Schi Calyx Culoarea Negru

POC Cască De Schi Calyx Culoarea Negru

1279.9 lei

Description

- Miezul căștii este fabricat din material EPS ușor și durabil, care este conceput pentru a absorbi energia de impact. Husa din policarbonat si ABS, garanteaza protectie si functionalitate ridicate.
- Sistemul MIPS folosit in casca creste protectia creierului in timpul caderilor. Această tehnologie permite o mișcare de 10-15 mm la impact, care are scopul de a reduce forța de rotație asupra capului.
- Modelul este echipat cu un sistem de siguranță pasivă pentru avalanșă RECCO®. O placă specială numită reflector încorporată în produs reflectă undele radio trimise de salvator cu un detector, care îl ghidează către victimă. Cu cât detectorul se apropie de reflector, cu atât semnalul de feedback este mai puternic, ceea ce permite salvatorului să determine locația victimei. Designul necomplicat și simplitatea funcționării sistemului îl fac extrem de popular și utilizat de aproape toate stațiile de schi. In plus, placa este extrem de rezistenta, ceea ce inseamna ca sistemul poate fi folosit pe toata durata de viata a produsului.
- Sistemul de reglare la 360° facilitează o ajustare confortabilă și sigură a circumferinței capului.
- Capacitatea de a detașa pernițele pentru urechi asigură confortul purtării căștii într-o gamă largă de temperaturi.
- Clipul pentru ochelari oferă securitate suplimentară și menține ochelarii atașați de cască, chiar și în timpul mișcărilor intense.

Similar products

Reviews ( Reviews)

This product has no review.

Be the first to write a review

Do you own or have seen the product?

Tell us your opinion and rate it

Add review

From the same manufacturer