• Pack Barbati Medicine Multicolor
  • Pack Barbati Medicine Multicolor
  • Pack Barbati Medicine Multicolor
Pack Barbati Medicine Multicolor

Pack Barbati Medicine Multicolor

99.9 lei

Description

Colecția Tatra National Park x Medicine vă va duce în Munții Tatra! Include haine și accesorii bogate în modele care se referă la flora și fauna unice, create în tributul naturii noastre natale. Dacă vrei să-l cunoști pe locuitorul maiestuos din Munții Tatra - ursul, să înveți despre viața unei marmote Tatra sau despre ce face ca edelweiss să fie atât de unică - apelează la colecția care îți va permite să descoperi toate secretele muntelui. poteci. Intră în lumea naturii și sărbătorește-i frumusețea oricând și oriunde. Purtând tricouri, hanorace sau genți din această colecție, indiferent unde vă aflați, o bucată din Munții Tatra vă va fi alături.

O completare interesantă la de colecție sunt etichetele atașate produselor, pe care au inclus informații dezvoltate în comun cu TPN despre animale și plante care pot fi găsite în Parcul Național Tatra.

Licențiat de către Parcul Național Tatra.

- Modelele reprezintă adăposturile montane Tatra.
- Materialul cu certificatul Oeko-Tex® Standard 100 garantează că produsele textile marcate cu acesta nu conțin substanțe dăunătoare și potențial periculoase pentru oameni și mediu.
- Numărul de piese din set: 2.
- Tricot ornamentat.

Similar products

Reviews ( Reviews)

This product has no review.

Be the first to write a review

Do you own or have seen the product?

Tell us your opinion and rate it

Add review

From the same manufacturer