• Burton Mănuși Profile Multicolor
Burton Mănuși Profile Multicolor

Burton Mănuși Profile Multicolor

269.9 lei

Description

- Modelul cu standardul de certificare Bluesign®. Produsul cu aceasta denumire este sigur pentru consumator, iar productia sa are loc din materiale din surse responsabile si cu un impact minim asupra mediului.
- Modelul este echipat cu o membrană avansată DRYRIDE ™, care, datorită proprietăților sale impermeabile, garantează o protecție eficientă împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. În același timp, datorită respirabilității ridicate și transportului eficient al umidității către exterior, această tehnologie vă permite să mențineți un confort termic maxim în timpul activității crescute.
- Impregnarea durabilă a materialului DWR (PFC-free Durable Water Repellency) fără PFC asigură rezistența la apă și nu conține substanțe chimice perfluorinate (PFC). Utilizarea acestei metode previne absorbția apei de material, făcând ca apa să se condenseze la suprafață și să se scurgă de ea. Această impregnare este netoxică și ecologică.
- Umplutura usoara, sintetica ThermacoreECO, realizata din peste 90% fibre reciclate, izoleaza perfect impotriva frigului, si in acelasi timp mentine o respirabilitate ridicata. În plus, această izolație își păstrează vitalitatea pentru o lungă perioadă de timp, iar proprietățile sale de uscare rapidă facilitează îngrijirea.
- Manșetele mănușilor protejează împotriva zăpezii și a frigului, iar reglajele plasate pe acestea cu șnururi cu opritoare facilitează reglarea individuală.
- Cureaua reglabilă facilitează ajustarea circumferinței la încheietura mâinii.
- Ecranul GRAB® TouchGrip Tehnologia va permite sa utilizati ecrane touch fara a fi nevoie sa eliminati manusile.
- O inserție moale pe degetul mare, concepută pentru a șterge nasul.
- Interiorul este căptușit cu un material moale care este plăcut pielii și mărește protecția împotriva frigului.

Similar products

Reviews ( Reviews)

This product has no review.

Be the first to write a review

Do you own or have seen the product?

Tell us your opinion and rate it

Add review

From the same manufacturer