• Burton Mănuși Park Multicolor
Burton Mănuși Park Multicolor

Burton Mănuși Park Multicolor

249.9 lei

Description

- Model certificat Bluesign® Standard. Un produs cu acest marcaj este sigur pentru consumator, iar productia lui este realizata din materiale din surse responsabile si cu un impact minim asupra mediului.
- Tehnologia Dryride ofera rezistenta la apa si respirabilitate. in plus, combinatia de umplere si captuseala adecvata mareste proprietatile termice ale produsului, facandu-l extrem de confortabil de purtat si constituie o protectie impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile.
- Impregnarea durabilă a materialului DWR (PFC-free Durable Water Repellency) fără PFC asigură rezistența la apă și nu conține substanțe chimice perfluorinate (PFC). Utilizarea acestei metode previne absorbția apei de material, făcând ca apa să se condenseze la suprafață și să se scurgă de ea. Această impregnare este netoxică și ecologică.
- Profilul ergonomic ajută la adaptarea mâinii, lăsând libertate de mișcare.
- Manșetele mănușilor protejează împotriva zăpezii și a frigului, iar reglarea cu velcro de pe acestea facilitează reglarea individuală.
- Panourile speciale, antiderapante, plasate pe partea interioară a mâinii facilitează o prindere stabilă a stâlpilor și sporesc suplimentar durabilitatea mănușilor.
- Ecranul GRAB® TouchGrip Tehnologia va permite sa utilizati ecrane touch fara a fi nevoie sa eliminati manusile.
- Posibilitatea de a fixa mănușile cu o carabină previne pierderea.

Similar products

Reviews ( Reviews)

This product has no review.

Be the first to write a review

Do you own or have seen the product?

Tell us your opinion and rate it

Add review

From the same manufacturer