• 1130 Culoarea Alb, 1202A501.100 Asics
  • 1130 Culoarea Alb, 1202A501.100 Asics
  • 1130 Culoarea Alb, 1202A501.100 Asics
1130 Culoarea Alb, 1202A501.100 Asics

1130 Culoarea Alb, 1202A501.100 Asics

519.9 lei

Description

- Produsul contine materiale realizate din fibre reciclate.
- Sistemul de suport ASICS TRUSSTIC™ receptiv, situat în talpa intermediară, își ajustează funcționarea la tipul de suprafață și la nivelul de încărcare pe picior. O inserție specială din plastic între partea superioară și inferioară a tălpii se flexează sub sarcină moderată și astfel reduce presiunea asupra piciorului, iar atunci când mișcarea devine excesivă, se rigidizează, asigurând stabilitatea piciorului. Datorită acestei tehnologii echilibrate, reflexia în timpul activității este mai bună și piciorul este mai puțin obosit.
- Tehnologia ASICS GEL™, datorita unui gel special plasat in locuri strategice ale talpii, ofera piciorului amortizare in timpul activitatii. Datorită utilizării acestei soluții, piciorul este mai stabil, mișcarea rămâne naturală, iar încălțămintea este extrem de confortabilă la utilizare.
- Cutie rotunda, intarita.
- Contorul de călcâi rigid stabilizează călcâiul și ține piciorul în pantof, astfel încât să nu alunece în timpul mișcării.
- Talpa exterioară din cauciuc cu caneluri este durabilă și oferă o tracțiune bună.
- Interiorul textil este confortabil pentru picior și facilitează păstrarea pantofilor curați.
- Un branț ușor, special conturat, cu sistem Ortholite® este extrem de moale și elastic, datorită căruia se adaptează la picior, își păstrează grosimea inițială mai mult timp și asigură o bună absorbție a șocurilor. Materialul spumos din care a fost realizat asigura o respirabilitate optima si prezinta proprietati antibacteriene ridicate, prevenind formarea bacteriilor, ciupercilor si a mirosurilor neplacute.
- Șiretul clasic permite ajustarea individuală a piciorului.
- Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm.
- Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Similar products

Reviews ( Reviews)

This product has no review.

Be the first to write a review

Do you own or have seen the product?

Tell us your opinion and rate it

Add review

From the same manufacturer