(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

Costume de snowboard si ski pentru barbati

19 produse
19 produse
Costume de snowboard pentru barbati – accesorii necesare pentru cei care practica sporturi de iarna
Sezonul de iarna nu se lasa mult asteptat si din acest motiv cei care obisnuiesc sa practice in fiecare an sporturi de iarna sunt mereu in cautarea de costume de snowboard pentru barbati, pentru copii sau femei. Snowboardul este un sport din ce in ce mai practicat in zilele noastre astfel incat atat in magazinele locale de specialitate cat si in mediul virtual se gasesc de cumparat numeroase modele de costume special create pentru cei care practica acest sport. Un costum clasic de snowboard are in componenta lui o pereche de manusi create dintr-un material care nu permite ca apa sa intre in ele dar in acelasi timp sunt si foarte calduroase dar si lejere, astfel incat sa nu ne incomodeze. Manusile incluse in aceste costume de snowboard pentru barbati sunt prevazute cu 5 degete sau doar cu unul, in functie de preferintele fiecaruia. Pantalonii si geaca fac parte si ele dintr-un costum de snowboard, ambele fiind create din materiale impermeabile, calduroase si foarte comode. De altfel, unii pantaloni inclusi in aceste costume de snowboard pentru barbati sunt de tip salopeta. O alta caracteristica importanta pe care trebuie sa o aiba un astfel de costum este aceea de a retine vantul.
Costume de snowboard la moda in acest an
Chiar daca va vine sa credeti sau nu exista in strainatate creatori de moda care se ocupa cu creearea costumelor special destinate activitatilor sportive in aer liber sau nu, in functie de sezon. Astfel, conform acestora, in acest an sunt la moda costume de snowboard in culori puternice precum albastru intens sau portocaliu, ramanand in tendinte nuantele clasice de negru, alb, gri, maro sau crem. Din punctul de vedere al materialelor folosite la fabricarea de costume de snowboard, acestea trebuie obligatoriu sa fie cat mai calduroase posibil, sa fie impermeabile astfel incat in ele sa nu patrunda deloc apa, sa fie lejere incat sa nu incomodeze la purtare si de altfel sa fie rezistente la vant sau la alte intemperii.
De unde cumparam costume de snowboard ieftineCostume de snowboard ieftine se gasesc de cumparat in magazinele locale de profil, in cele amplasate in malluri si mai ales in mediul online, internetul fiind plin de magazine virtuale care se ocupa cu comercializarea de costume de snowboard ieftine. Si pe site-ul online iconly gasiti de cumparat costume de snowboard ieftine cu un raport calitate – pret excelent, precum si accesorii utile la practicarea acestui sport. In plus, aici este locul unde gasesti de cumparat si alte articole de imbracaminte – incaltaminte si accesorii ale acestora pentru persoanele de gen feminin, masculin si pentru copii dar si produse cosmetice si articole lifestyle.