(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

Sacouri si costume

978 produse
978 produse
Costume pentru barbati – mereu cool pentru cei care adopta zilnic stilul vestimentar fashion sau business
Costumele pentru barbati au fost dintotdeauna piese vestimentare de rezistenta pentru persoanele de gen masculin, neexistand barbat care sa nu detina acasa macar un astfel de compleu. Indiferent daca aceste costume pentru barbat urmeaza sa fie purtate la un eveniment important din viata noastra, nunta, botez sau inmormantare, ori suntem invitati la o petrecere oarecare si mai ales daca activam zilnic profesional in domeniul business, costumul pentru barbati este un must – have pentru oricine. De asemenea, in cazul barbatilor de afaceri, cu siguranta in garderoba personala a acestora se gasesc mai multe costume de barbati in diferite culori si modele. Designerii vestimentari din Romania dar si cei de strainatate si-au propus ca in acest an sa lanseze costume pentru barbati destinate si stilului vestimentar casual si nu numai compleuri special create pentru cei care obisnuiesc sa adopte zilnic tinute business sau fashion. Astfel, acestia s-au axat pe materiale rezistente la crearea costumelor pentru barbati, calduroase daca acestea urmeaza a fi purtate in sezonul rece si care nu permit absorbtia transpiratiei daca sunt purtate in sezonul cald. Se poarta costumele de barbati care includ vesta fara cravata, cu guler la sacou de tip tunica in combinatie cu o pereche de pantaloni skinny, o camasa de culoare aprinsa si  pereche de pantofi din piele naturala 100 %. In materie de culori raman in tendinte acele costume de barbati clasice in culoare neagra sau gri, o noutate fiind cele de culoare albastra sau alba.
Sacouri pentru barbati – pentru cei care nu poarta costum
In zilele noastre din ce in ce mai multi barbati au dat la o parte costumul sau pantalonii de costum, preferand ca in momentul in care sunt invitati la un anume eveniment sa imbrace un sacou in combinatie cu o camasa sau un pulover, cu o pereche de blugi si o pereche de pantofi eleganti. Sacouri pentru barbati la moda in acest an sunt cele cambrate, cu guler tip tunica, o noutate in domeniu fiind reprezentata de acele sacouri care sunt mai lungi. Se prefera materialele calduroase la sacouri pentru barbati in sezonul rece si cele racoroase atunci cand suntem in sezonul cald. In materie de culori la sacouri pentru barbati, in acest an creatorii de moda din lumea intreaga s-au decis ca orice culoare merge foarte bine atat timp cat aceasta este asortata corespunzator cu celelalte articole de imbracaminte – incaltăminte si accesorii purtate. De asemenea este indicat ca alegerea culorii sacoului sa fie facuta si in functie de evenimentul la care urmeaza sa fie purtat. Spre exemplu, nu te poti duce la o inmormantare imbracat intr-un sacou de culoare rosu aprins.
Unde gasim de cumparat costume ieftine pentru barbatiCostume ieftine pentru barbati gasim de cumparat atat in magazinele locale de profil cat si pe internet, magazinul virtual iconly fiind unul dintre cele care le comercializeaza. Costume ieftine pentru barbati se gasesc de cumparat si la targurile de specialitate organizate lunar in marile orase.