(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

Rucsacuri

19 produse
19 produse
Rucsacul este accesoriul vestimentar puternic propulsat in acest an de catre creatorii de moda care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala pe teritoriul tarii noastre dar si de catre cei din strainatate. Si daca pana acum cativa ani rucsacurile erau accesorii purtate numai de catre adolescenti, anul acesta ele sunt preferate de toate persoanele de gen feminin dar si de catre barbati, indiferent de varsta sau de ocupatie. Astfel, in acest an cu siguranta o sa vedeti pe strada barbati si femei care poarta rucsacuri.
Rucsac pentru femei, accesoriu in voga
Majoritatea persoanelor de gen feminin detine acasa in garderoba personala unul sau mai multe rucsacuri. Un rucsac pentru femei la moda in acest an este cel cu urechi de iepure sau de pisica. Acest model nu mai este un must – have doar pentru copii si adolescenti, el fiind din ce in ce mai preferat de femeile cu varsta pana in 35 de ani. Un alt rucsac pentru femei care se incadreaza in tendintele actuale de moda este cel cu paiete sau cu pietre foarte colorate. Din punctul de vedere al materialului din care este fabricat un rucsac pentru femei la moda in acest an este preferata pielea naturala 100 %, blana naturala sau sintetica dar si pielea artificiala sau materialul textil, in functie de sezonul in care va aflati. Dimensiunea unui rucsac pentru femei nu trebuie sa fie foarte mare insa nici prea mica. Intr-un astfel de accesoriu trebuie sa incapa portofelul dar si celelalte obiecte personale pe care orice persoana de gen feminin le cara cu ea zi de zi. In materie de culori la rucsacuri de dama in voga in acest an se poarta mai ales cele viu colorate dar si nuantele clasice care nu se demodeaza niciodata. Astfel, cu un rucsac pentru femei in culoare rosu aprins, portocaliu, galben, verde crud, verde militar, visiniu, alb, crem, negru, maro sau gri, cu siguranta ca o sa va creati o tinuta vestimentara cool. O noutate in acest an sunt rucsacurile pentru femei fabricate din material denim, acestea putand fi asortate la aproape orice costumatie, chiar si la cea de tip fashion.
De unde cumparam rucsacuri ieftine            Indiferent daca sunteti barbat, copil sau femeie rucsacul este accesoriul care nu trebuie sa va lipseasca sub nici o forma din dressing. Rucsacuri ieftine gasiti de cumparat la targurile de profil organizate anual in orase dar si in magazinele locale de specialitate. De altfel, internetul abunda in oferte variate la rucsacuri ieftine pentru copii, femei sau barbati. In magazinul nostru gasiti de cumparat foarte multe modele de rucsacuri ieftine, create de designeri romani cunoscuti pe plan mondial dar si de creatori de moda populari in strainatate. In plus, calitatea rucsacurilor care se gasesc de achizitionat la noi sunt fabricate din materiale rezistente dar in acelasi timp se incadreaza si in tiparele modei din acest an. Tot in magazinul virtual iconly puteti cumpara articole de imbracaminte – incaltaminte si alte accesorii, precum si produse cosmetice sau de lifestyle.