(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

Portofele

0 produse
            Nu exista persoana de gen feminin si de asemenea nici barbat care sa nu detina un portofel. Acest accesoriu este un must – have indiferent de varsta, sex sau ocupatie, portofelul fiind articolul fara de care nu se pleaca de acasa. In acest an creatorii de moda care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala pe teritoriul tarii noaste dar si cei de peste hotare si-au propus sa acorde atentie si acestor accesorii, spre deosebire de alti ani. Astfel, ei au decis ca un portofel de dama sau de barbati este piesa de rezistenta care se gaseste intr-o geanta sau o borseta, fiind de altfel si accesoriul scos cel mai mult din geanta, un portofel fiind vazut de catre orice atunci cand platim cumparaturile pe care le-am facut sau cand suntem nevoiti sa scoatem buletinul pentru a-l arata cuiva.
            Portofele pentru femei la moda in acest an
            Un astfel de accesoriu trebuie sa intruneasca mai multe conditii pentru a se incadra in categoria de produse vestimentare ideale pentru orice persoana de gen feminin, respectiv –
Un portofel trebuie sa fie de marime mijlocie, nici prea mic dar nici prea mare, astfel incat in el sa incapa atat banii si cardurile de credit, de cumparaturi sau de fidelitate cat si buletinul. Dimensiunea buletinului fiind mai mare spre deosebire de marimea cardurilor, trebuie sa cumparati portofele pentru femei mai mari.Portofelul trebuie sa fie fabricat din materiale de calitate si sa prezinte cusaturi rigide. Acest tip de accesoriu este folosit de foarte multe ori pe zi si tocmai din acest motiv trebuie sa fie rezistent si sa nu se rupa dupa numai cateva utilizari.Sa se incadreze in tiparele modei din acest an si sa nu mai fie mai mare decat geanta in care il purtam.In acest an sunt in voga acele portofele pentru femei fabricate din piele naturala 100 %, ele fiind in acelasi timp si foarte rezistente. In materie de culori se poarta cele vii, puternice, culori precum verdele crud, albastru intens, portocaliu, rosu aprins, roz bon bon sau galben. Nuantele clasice raman si ele in topul preferintelor creatorilor, respectiv albul, negrul, griul, cremul si nuantele de maro. O noutate in domeniu sunt acele portofele pentru femei fabricate din blugi, denimul fiind un material rezistent si mereu in voga la toate articolele si accesoriile vestimentare.
Unde gasim de cumparat portofele de dama ieftinePortofele de dama ieftine se gasesc de cumparat la targurile de profil organizate anual in marile orase, in magazinele locale de specialitate si mai ales pe internet, aici oferta fiind mult mai vasta si preturile practicate mult mai mici. La noi, in magazinul iconly gasiti de cumparat portofele de dama ieftine care se incadreaza in tendintele in moda din acest an, portofele de dama ieftine, de calitate superioara. In plus, aici este locul unde gasiti de achizitionat si alte accesorii si articole vestimentare destinate femeilor, persoanelor de gen masculin dar si copiilor, precum si produse de lifestyle.