Platforme

0 produse
Alegerea perfecta pentru persoanele de gen feminin care sunt mici de statura sunt pantofii, cizmele sau sandalele cu platforma. In acest an sunt la mare cautare pantofii cu platforme pentru femei, gasindu-se in aproape toate creatiile vestimentare ale marilor creatori de moda care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in domeniul fashion pe teritoriul tarii noastre dar si pe teritoriul altor tari din lumea intreaga. O pereche de pantofi cu platforme pentru femei au calitatea de a fi foarte confortabile dar in acelasi timp sunt si foarte la moda in acest an. De altfel, modelele de platforme pentru femei sunt ideale si pentru persoanele de gen feminin mai inalte, atat timp cat acestea se simt bine in pielea lor. O pereche de platforme pentru femei pot fi o reala binecuvantare pentru fetele minione, ajutandu-le sa se inalte cu aproximativ 5 – 8 centimetri, in functie de modelul de platforme ales. In plus, datorita faptului ca o platforma are calitatea principala de a nu se inclina, o pereche de platforme pentru femei pot relaxa piciorul in mers iar purtarea lor nu o sa iti dea impresia de picioare obosite.
Platforme de dama la moda in acest an
In colectiile de moda ale designerilor vestimentari cunoscuti si apreciati pe plan mondial se numara mai multe tipuri de platforme de dama in voga in acest an. Pe primul loc stau platforme de dama cu calcai, pe locul doi se numara acele platforme de dama cu o talpa foarte masiva iar pe locul trei stau pantofi sport cu platforma. Tinerele si adolescentele mai mici de statura cu siguranta ca vor alege genul de pantofi sport cu platforme de dama, acest tip de incaltaminte fiind foarte comoda, ajutandu-le sa para mai inalte si in acelasi timp incadrandu-se perfect in tendintele modei din acest an. O pereche de platforme de dama sport sunt potrivite pentru fetele minione care urmeaza cursuri scolare, ele combinandu-se perfect cu uniforma scolara dar si cu o fusta scurta in combinatie cu o pereche de dresuri de culoare neagra si o bluza mulata pe corp. In cazul in care activati profesional in domeniul business, puteti sa va creati o costumatie office in cativa pasi, alegand sa purtati o pereche de platforme de dama in combinatie cu un costum format din fusta midi si sacou sau chiar pantalon cu sacou. Din punctul de vedere al culorilor care se poarta in acest an la platforme de dama, aveti de unde alege deoarece paleta coloristica este destul de diversificata. Raman in trend culorile neutre precum gri, alb sau negru si combinatiile acestora dar apar si culorile vii, nuante precum rosu, mov, galben, albastru, verde crud sau portocaliu.
Platforme de dama ieftine pentru fiecare buzunar
Specialistii care activeaza profesional pe nisa fashion ne recomanda daca suntem in cautarea de articole de incaltaminte sa cautam platforme de dama ieftine astfel incat sa ne ramana ceva banuti si pentru cumpararea altor articole si accesorii vestimentare de care avem nevoie. In plus, acestia ne sfatuiesc sa cautam platforme de dama ieftine pe intenet, iconly fiind unul dintre magazinele virtuale care pun in vanzare platforme de dama ieftine.