4711 Original eau de cologne unisex 90 ml - Unisex (1)

4711 Original eau de cologne unisex 90 ml

4711

70 lei
Stoc Epuizat
Nu îți face griji, am găsit alte produse similare pentru tine👇 Poți vedea și alte articole din categoria Unisex 4711

Descriere

Descriere parfum 4711 Original

4711 Original este un parfum citric, incredibil de proaspat. Este ideal pentru a te revigora precum un dus rece, in special in lunile de primavara si vara. Este un parfum clasic si captivant, ce este pe piata din anul 1792.

Esentele initiale sunt precum un dus placut si racoritor, senzatie conferita de notele esentiale de bergamota, lamaie si portocala. Aceste arome sunt completate de accentele unice ale busuiocului. Treptat, aroma de fructe proaspete este inlocuita de tonurile delicate de flori. Semnificative fiind cele de trandafir clasic si rozmarin. Insa, cu toate acestea, accentele pline de prospetime, raman. Intreaga compozitie este construita pe o baza formata din mosc senzual.

4711 Original este un parfum irezistibil. Datorita echilibrului perfect de ingrediente, creaza o combinatie uimitoare. Aroma sa este placuta si usor revigoranta, dar in acelasi timp, extrem de feminina si seducatoare.

Exact in acest fel isi doreste fiecare femeie sa se simta, in fiecare zi. Parfumul 4711 simbolizeaza puritatea feminina, dar de asemenea, subliniaza frumusetea si fragilitatea. Este ideal pentru toate doamnele si domnisoarele ce isi doresc sa se simta placut revigorate, usoare si feminine. Si bineinteles, toate acestea cu eleganta si gratie.

Este un parfum de zi. Reuseste, datorita puterilor sale, sa evidentieze frumusetea naturala si sa faca sa straluceasca precum razele soarelui orice persona ce-l poarta.

Parfumul 4711, are inca de la inceputuri, intotdeauna acelasi ambalaj original. Acest lucru evidentiaza unicitatea si exclusivitatea parfumului.

Compoziție

Note varf
bergamota, lamaie, petitgrain - ulei de portocala amara, portocala
Note inima
extras din portocala amara, rozmarin, trandafir
Note baza
mosc
Grupe de parfumuri
lemnoase
4711 Original eau de cologne unisex 90 ml - Unisex (1)
4711 Original eau de cologne unisex 90 ml - Unisex (2)
4711 Original eau de cologne unisex 90 ml - Unisex (3)
4711 Original eau de cologne unisex 90 ml - Unisex (4)