(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

Papuci şi sandale

1938 produse
1938 produse
Sandalele sunt cu adevarat incaltamintea preferata in timpul verii de catre persoanele de gen feminin. Cunoscand acest fapt majoritatea creatorilor de moda care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala pe terioriul tarii noastre dar si cei de talie internationala si-au axat creatiile de moda ale verii care vine, pe o gama diversificata de sandale de dama, accesorinzandu-le cu franjuri, paiete, sclipici si diferite barete, astfel incat sa poata fi asortate indiferent de stilul vestimentar adoptat zi de zi, exceptand tinuta sport.
O pereche de sandale de dama au avantajul de a infrumuseta piciorul femeii dar si de a da un plus de eleganta tinutelor la care sunt asortate. Astfel, in acest an sunt la moda modelele de sandale de dama de tip gladiator. Acest tip de sandale au fost create de designerii de moda cu scopul de a accentua frumusetea picioarelor femeilor insa nu sunt recomandate persoanelor de gen feminin care au glezna prea groasa. Sandale de dama de tip gladiator cu siret sau fara sunt recomandate in special femeilor care au picioare lungi si subtiri dar si inalte deoarece acest tip de sandale de dama nu sunt prevazute cu toc. O pereche de sandale de dama tip gladiator cu sireturi care ajung pana la genunchi sunt extrem de in voga in acest an iar daca ele sunt prevazute cu accesorii metalice cu siguranta ca o sa fiti foarte la moda in sezonul de vara.
Din punctul de vedere al culorilor preferate de catre creatorii de moda la sandale de dama in acest an, gama este foarte variata, astfel ca in sezonul de vara se poarta sandale de dama de culori vii, puternice, precum verdele crud, rosul aprins, portocaliul, movul sau auriul. De asemenea si argintiul este preferat de catre designerii de sandale de dama. Sandale de dama cu toc transparent sunt si ele in voga in aceasta vara iar din punctul de vedere al tocurilor ale acestor articole de incaltaminte, se poarta aproape orice tip de toc, in functie de gusturile si preferintele fiecarei femei in parte. Tocul oblic este o noutate in acest an, preferandu-se ca acesta sa fie din lemn. O pereche de sandale de dama la moda in vara aceasta sunt si cele cu platforma. Acest model de sandale de dama este recomandat persoanelor de gen feminin minione, fiind de preferat ca acestea sa aiba platforma cat mai inalta.
Sandale de dama online
Sandale de dama se gasesc de cumparat atat in magazinele de profil din orase cat si pe internet, sandale de dama online fiind alegerea ideala pentru cei care vor sa beneficieze de oferte si reduceri de pret interesante. Unul dintre magazinele virtuale care pun in vanzare persoanelor de gen feminin sandale de dama online este site-ul iconly. Aici o sa descoperiti o gama variata de sandale de dama online dar si alte articole de imbracaminte – incaltaminte si accesorii ale acestora pentru femei, barbati sau copii. In plus, conform recenziilor clientilor care au cumparat din magazinul iconly, raportul calitate – pret este excelent.