(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

Mocasini şi pantofi

652 produse
652 produse
Obsesia persoanelor de gen feminin pentru articole si accesorii vestimentare este bine stiuta de toata lumea. Cu toate acestea, orice femeie daca ar trebui sa aleaga intre anumite obiecte de imbracaminte – incaltaminte, cu siguranta ca pantofii ocupa un loc fruntas. Astfel, fiecare femeie in parte detine in propriul dulap de incaltaminte mai multe perechi de pantofi de dama, fiecare pereche adaptata anotimpului in care urmeaza a fi purtata, fiind asezati frumos in dulap, dupa culori. Casele de moda din lumea intreaga ne prezinta in acest an pantofi de dama pe toate gusturile, in culori destul de stridente, cu forme ciudate sau clasici. Pantofii cu bot ascutit sunt din nou in voga, la fel si tocurile de toate tipurile. De asemenea, cu o pereche de pantofi de dama cu platforma cat mai inalta cu siguranta ca te vei numara printre femeile apreciate in acest an pentru gustul vestimentar pe care il ai, pantofi de dama cu platforma inalta care se potrivesc perfect femeilor minione. Catifeaua si atlasul nu lipsesc din gama de materiale cu ajutorul carora sunt fabricati pantofii de dama in acest an, o noutate fiind acei pantofi de dama transparenti. Din punctul de vedere al culorilor care se poarta in acest an, gama este foarte diversificata, fiind preferate in special culorile stridente care te scot din anonimat. Astfel, poti opta pentru cumpararea unei perechi de pantofi de dama in culoare rosie, portocalii sau chiar mov.
Pantofi pentru femei – Primul pas pentru o tinuta impecabila
Fiecare femeie in parte, inainte de a-si alege tinuta ce urmeaza a fi purtata, mai intai de toate isi cauta in dressing o pereche de pantofi pentru femei care vor fi asortati cu respectiva costumatie. Astfel este de la sine inteles faptul ca o pereche de pantofi pentru femei nu numai ca intregesc tinuta vestimentara pe care o purtam dar ii si ofera o eleganta aparte. Spre exemplu, cu ajutorul unei perechi de pantofi pentru femei stiletto asortati la un costum format din pantaloni skinny, bluza mulata pe corp si sacou, cu siguranta ca o sa intoarceti toate capetele pe strada, aceasta tinuta office avantajand femeile care au norocul de a fi inalte si slabe. Tocul cui la pantofi pentru femei avantajeaza persoanele minione in aceiasi masura in care o fac si o pereche de pantofi pentru femei cu toc gros cat mai inalt sau cu platforma. Designerii internationali s-au axat si in acest an pe pielea lacuita la pantofi pentru femei, lacul oferind o stralucire aparte tinutei pe care o avem. De asemenea, satinul si matasea la pantofi pentru femei este o noutate in acest an in materie de incaltaminte de dama.
Pantofi de dama ieftini
Tinand cont in special de faptul ca orice femeie isi doreste sa detina in garderoba personala cat mai multe perechi de incaltaminte, cu siguranta fiecare dintre noi cautam sa cumparam pantofi de dama ieftini, astfel incat sa ne putem lua mai mult de o pereche. Pantofi de dama ieftini se gasesc de cumparat la noi, in magazinul iconly, locul unde calitatea este cea mai importanta iar preturile mici practicate aici sunt de necontestat.