• Salomon Pantofi Hypulse Barbati, Culoarea Negru Bărbaţi, Sintetic
  • Salomon Pantofi Hypulse Barbati, Culoarea Negru Bărbaţi, Sintetic
  • Salomon Pantofi Hypulse Barbati, Culoarea Negru Bărbaţi, Sintetic
Salomon Pantofi Hypulse Barbati, Culoarea Negru Bărbaţi, Sintetic

Salomon Pantofi Hypulse Barbati, Culoarea Negru Bărbaţi, Sintetic

549.9 lei

Description

- Produsul contine materiale realizate din fibre reciclate.
- Produsul este fabricat fără utilizarea de substanțe chimice perfluorinate (PFC), ceea ce îl face sigur, non-toxic și ecologic.
- Partea superioară ușoară, din plasă, menține nivelul potrivit de respirabilitate și respirabilitate.
- Construcția superioară Sensifit ™ înfășoară piciorul și oferă un nivel ridicat de potrivire, ceea ce se traduce prin stabilizarea piciorului în timpul mișcării.
- Elementele sudate situate pe partea superioară rigidizează și stabilizează suplimentar piciorul.
- Sistemul de șireturi Quicklace ™ permite pantofilor să fie șireți rapid, ușor și în siguranță, astfel încât șireturile nu se vor desface sau slăbi în timpul activității.
- Un branț ușor, special profilat, cu sistemul Ortholite® Eco este extrem de moale și elastic, datorită căruia se adaptează la picior, își păstrează grosimea inițială mai mult timp și asigură o bună absorbție a șocurilor. Materialul spumos din care este fabricat este parțial reciclat și oferă o respirabilitate optimă și, de asemenea, are proprietăți antibacteriene ridicate, prevenind formarea bacteriilor, ciupercilor și a mirosurilor neplăcute.
- Talpa intermediară Fuze Surge este realizată dintr-unul dintre cele mai moi amestecuri de EVA și utilizează mai puțini polimeri artificiali pentru a oferi un nivel ridicat de amortizare, fiind în același timp ecologică.
- Geometria curbată a tălpii intermediare Reverse Camber scurtează timpul de contact al piciorului cu solul și astfel facilitează și accelerează foarte mult pasul de rulare a piciorului.
- Energy Blade este o placă ușoară din poliuretan termoplastic plasată în talpa intermediară. Funcționează cu o talpă intermediară moale și receptivă pentru a oferi o senzație îmbunătățită la sol și o călătorie lină.
- Talpa exterioară All Terrain Contagrip® este extrem de durabilă și garantează o tracțiune ridicată pe suprafețe umede, uscate, dure și noroioase.
- Înălțimea căderii: 8,5 mm.
- Greutatea produsului: 274 g.
- Lungimea brantului pentru marimea este de: 28 cm.
- Dimensiunile date pentru marimea: 43 1/3.

Similar products

Reviews ( Reviews)

This product has no review.

Be the first to write a review

Do you own or have seen the product?

Tell us your opinion and rate it

Add review

From the same manufacturer