• Hoka Pantofi Bărbați, Culoarea Maro Bărbaţi, Piele
  • Hoka Pantofi Bărbați, Culoarea Maro Bărbaţi, Piele
  • Hoka Pantofi Bărbați, Culoarea Maro Bărbaţi, Piele
Hoka Pantofi Bărbați, Culoarea Maro Bărbaţi, Piele

Hoka Pantofi Bărbați, Culoarea Maro Bărbaţi, Piele

879.9 lei
This product is no longer for sale, you will be redirected to similar products in 15 seconds

Description

- Membrana GORE-TEX® este o tehnologie care protejeaza impotriva umezelii, mentinand in acelasi timp confortul respiratiei piciorului asezat in pantof. Se caracterizeaza printr-o structura in care porii sunt de 20.000 de ori mai mici decat o picatura de apa, dar de 700 de ori mai mari decat moleculele de vapori de apa. Drept urmare, membrana permite ca umezeala volatila sa fie transportata spre exterior fara a lasa apa sa intre.
- Talpa VIBRAM® MEGAGRIP se bazeaza pe o banda de rulare puternic canelata, cu randuri de urechi distantate uniform dintr-un amestec special de cauciuc rezistent la abraziune. Acesta garanteaza aderentei mari pantofului la sol - indiferent daca este vorba de o piatra (de asemenea umeda), pietris, asternut de padure sau chiar teren usor umed.
- META-ROCKER este un aranjament special al geometriei talpii intermediare, caracterizat printr-o usoara diferenta in zona dintre calcai si varf. Acest lucru creeaza un efect unic de sustinere, facilitand pozitionarea corecta a picioarelor in timpul alergarii, sustinand astfel tehnica corecta a acestuia, care se traduce printr-o eficienta crescuta de rulare.
- MIDSOLE CUSHIONED este o talpa amortizata bazata pe utilizarea EVA - o spuma speciala plasata in stratul intermediar. Talpa este confectionata din material usor, care amortizeaza socurile - de pana la 2,5 ori mai groasa decat la pantofii clasici de alergare. Utilizarea EVA este asociata cu absorbtia energiei cinetice, care, la randul sau, duce la un nivel ridicat de absorbtie a socului in timp ce faceti pasii urmatori.
- Greutatea modelului: 453 g.
- Tipul piciorului: neutru.
- Pantof conceput pentru: excursie pe cer.
- Picatura: 6mm.
- Cutie rotunda, usor intarita.
- Spatele calcaiului peternic rigidizat.
- Talpa sculptata.
- Interior confortabil.
- Model legat cu sireturi.
- Lungimea brantului pentru marimea este de: 26 cm.
- Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Similar products

Reviews ( Reviews)

This product has no review.

Be the first to write a review

Do you own or have seen the product?

Tell us your opinion and rate it

Add review

From the same manufacturer