• Salomon Pantofi X Ultra 4 Mid GTX Femei, Culoarea Gri Dama, Piele
  • Salomon Pantofi X Ultra 4 Mid GTX Femei, Culoarea Gri Dama, Piele
  • Salomon Pantofi X Ultra 4 Mid GTX Femei, Culoarea Gri Dama, Piele
Salomon Pantofi X Ultra 4 Mid GTX Femei, Culoarea Gri Dama, Piele

Salomon Pantofi X Ultra 4 Mid GTX Femei, Culoarea Gri Dama, Piele

789.9 lei
This product is no longer for sale, you will be redirected to similar products in 15 seconds

Description

- Produsul este fabricat fără utilizarea de substanțe chimice perfluorinate (PFC), ceea ce îl face sigur, non-toxic și ecologic.
- Acoperirea părții superioare cu o folie de poliuretan termoplastic (TPU) oferă o rezistență ridicată în punctele strategice în care solicitările sunt cele mai mari și cele mai vulnerabile la deteriorare.
- Membrana GORE-TEX® utilizată în acest model oferă un nivel ridicat de rezistență la apă și protecție împotriva vântului. În plus, tehnologia este respirabilă, ceea ce previne supraîncălzirea.
- Construcția superioară Sensifit ™ înfășoară piciorul și oferă un nivel ridicat de potrivire, ceea ce se traduce prin stabilizarea piciorului în timpul mișcării.
- Partea superioară ridicată ajută la rigidizarea gleznei, ceea ce protejează împotriva mișcărilor necontrolate atunci când se deplasează pe suprafețe neuniforme.
- Aripile speciale Active Support™ plasate pe părțile laterale ale părții superioare ajută la menținerea piciorului în poziție, la stabilizarea acestuia și, în plus, la adaptarea formei și dimensiunii acestuia.
- Șiretul clasic permite ajustarea individuală a piciorului.
- Limba integrată în căptușeală nu se mișcă, rămânând într-o poziție centrală în timpul activității, împiedicând pietrele, nisipul, pietrișul sau alte elemente mici să intre în interiorul pantofului.
- Căptușeala moale din material textil previne iritația și asigură un confort ridicat la purtare.
- Un branț ușor, special conturat, cu sistem Ortholite® este extrem de moale și elastic, datorită căruia se adaptează la picior, își păstrează grosimea inițială mai mult timp și asigură o bună absorbție a șocurilor. Materialul spumos din care a fost realizat asigura o respirabilitate optima si prezinta proprietati antibacteriene ridicate, prevenind formarea bacteriilor, ciupercilor si a mirosurilor neplacute.
- Talpa intermediara EnergyCell™, realizata din spuma elastica EVA, ofera o capacitate de raspuns foarte buna si amortizare optima a piciorului.
- Situat în talpa exterioară, cadrul Advanced Chassis ™ oferă piciorului sprijin lateral, mobilitate și flexibilitate optime și un nivel ridicat de aderență la sol.
- Talpa exterioară All Terrain Contagrip® este extrem de durabilă și garantează o tracțiune ridicată pe suprafețe umede, uscate, dure și noroioase.
- Un model în formă de schelet cu caneluri adânc încorporate în pământ oferă tracțiune pe mai multe suprafețe pe teren moale, noroios sau nisipos.
- Înălțimea căderii: 11 mm.
- Greutatea produsului: 370 g.
- Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm.
- Dimensiunile date pentru marimea: 37 1/3.

Similar products

Reviews ( Reviews)

This product has no review.

Be the first to write a review

Do you own or have seen the product?

Tell us your opinion and rate it

Add review

From the same manufacturer