(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

Lenjerie

2012 produse
2012 produse
Lenjerie pentru barbati – un aspect important pentru a te simti bine in pielea ta
Indiferent daca vorbim despre persoanele de gen masculin, despre copii sau despre persoanele de gen feminin, lenjeria intima a oricui este mult mai importanta decat orice alt articol de imbracaminte – incaltaminte sau accesoriu. In categoria lenjerie pentru barbati se numara – boxerii, chilotii, sosetele, maieurile, shorturile, slipurile, halatele si pijamalele. Chiar daca articolele de lenjerie ale persoanelor de gen feminin sunt mult mai multe si acestea special concepute pentru sexul masculin au o maxima importanta. Astfel, indiferent de care tip de lenjerie pentru barbati vorbim, cert este ca acestia detin in garderoba personala mai multe modele de lenjerie, cumparata in functie de material sau de culori.
Lenjerie pentru barbati ieftina in tendintele actuale
Sosetele sunt articole de lenjerie foarte importante atat pentru barbati cat si pentru femei. Acest lucru se datoreaza in cea mai mare parte faptului ca sosetele cu care te incalti sunt vazute de toata lumea cu care iei contact zi de zi. Tocmai acesta este si motivul principal pentru care creatorii de moda care isi desfasoara activitatea profesionala in tara dar si cei din strainatate se axeaza in fiecare an pe modelele de sosete barbatesti. Sosetele de bumbac sunt preferate ca si material iar din punctul de vedere al culorilor, albul, griul, cremul, negrul si mai ales maroul raman in tendinte, de aceasta data fiind la moda si sosetele de culoare rosie, cu conditia ca acestea sa fie si asortate corespunzator, astfel incat sa nu se incalce linia de ridicol. De asemenea, se poarta foarte tare si sosetele in modele geometrice. Un alt tip de lenjerie pentru barbati ieftina in tendintele actuale si in acelasi timp de importanta majora pentru sexul masculin sunt boxerii. Acestia trebuie fabricati dintr-un material lejer, care sa nu permita sa intre transpiratia. Din punctul de vedere al modelelor la boxeri, slipi, chiloti si shorturi, se poarta absolut orice, in functie de gusturile si preferintele fiecarui barbat in parte.
De unde cumparam pijamale – lenjerie pentru barbati onlineInternetul este locul unde gasiti o gama extrem de variata de lenjerie pentru barbati online. De altfel, daca sunteti in cautarea de a achizitiona o pijama pentru barbati, trebuie sa stiti si ce se poarta in acest an in materie de pijamale. Astfel, daca va aflati in sezonul cald specialistii va recomanda sa cumparati din categoria de lenjerie pentru barbati online, pijamale fabricate din satin, acestea fiind racoroase si foarte confortabile. Al doilea material puternic preferat de catre creatorii de moda care activeaza profesional pe aceasta nisa a lenjeriei masculine este bumbacul 100 %. In plus, tot acestia recomanda ca atunci cand este nevoie sa se cumpere pijamale pentru barbati sau femei, sa se ia si cate un halat. In plus, trebuie avut in vedere a se cumpara mai mult de un set de pijamale, cu scopul de a putea fi schimbat saptamanal. Lenjerie pentru barbati se gaseste de cumparat si in magazinele locale de profil dar si in magazinele amplasate in malluri.