(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

Jeansi & Blugi

2361 produse
2361 produse
In materie de jeansi de dama, anul acesta creatorii de moda din lumea intreaga nu au schimbat foarte mult tendintele. Chiar si asa conform spuselor acestora, o pereche de jeansi de dama raman si in acest an piesa de rezistenta din punct de vedere vestimentar, atat pentru femei cat si pentru barbati. In plus, designerii s-au decis ca in acest sezon sa ne dea libertate de customizare, astfel incat sa ii putem asorta la ce vrem noi, cu conditia sa nu ne abatem de la linia decentei si a esteticului. Este stiut faptul ca atunci cand vine vorba de jeansi de dama sau de barbati, marii creatori de moda se inspira in general din moda strazii si nici in acest an designerii nu au facut abatere de la acest lucru, reinterpretand jeansii de dama astfel incat ei sa poata fi asortati indiferent de costumatia pe care o avem.
Modele de blugi femei de nelipsit in dulap in acest an
Blugii cu talie inalta si chiar foarte inalta ocupa primul loc in acest an in topul creatorilor de moda in materie de blugi femei. Ideal ar fi ca acesti blugi femei sa nu fie prea stramti, ei putand fi asortati cu succes la o tinuta care include malete sau bluze cat mai scurte, fiind perfecti pentru adolescente sau pentru femeile care au norocul sa detina o talie de viespe.
Pe locul doi in materie de blugi femei in acest an stau cei cu talie medie, mai pe scurt blugii clasici. Daca nu esti adepta lor sa stii ca ii poti reinventa, croindu-i cum iti plac si asortandu-i la o pereche de pantofi cu talpa cat mai comoda si cu un tricou sau bluza oversized. Franjurile sunt din nou la moda asa ca imbracand o pereche de blugi femei franjurati si asortandu-i la o pereche de tenesi, adidasi si chiar pantofi cu toc tui, cu siguranta o sa iesi in evidenta.
In materie de culori, in acest an sunt la moda nuantele foarte deschise la blugi femei, bleu deschis si mai ales albi. Din nou in tendintele creatorilor de moda sunt blugi femei foarte largi, acestia fiind perfecti atat pentru persoanele mici de statura si avantajandu-le foarte mult pe cele care au picioarele lungi. In cazul in care sunteti o persoana miniona este indicat sa purtati o pereche de blugi femei foarte largi cu pantofi cu platforma, combinatia dand un aspect spectaculos fetelor mici de inaltime.
Blugi ieftini pentru orice portofel
Orice femeie detine in garderoba personala mai multe modele de jeansi. Cu materialul mai gros, mai subtire sau mediu, in stil sport, casual sau fashion, specialistii din acest domeniu ne recomanda sa cautam sa cumparam cat mai multe modele de blugi dar sa ne axam in special pe achizitionarea de blugi ieftini care se gasesc de cumparat in mediul virtual. Unul dintre magazinele de pe internet care comercializeaza blugi ieftini este iconly.ro, aici fiind locul unde poti avea norocul sa beneficiezi de oferte si reduceri de pret cu adevarat convenabile pentru orice portofel.