(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

Jeans

2502 produse
2502 produse
Jeansi pentru barbati
Daca in trecut materialul de blugi era folosit de catre americani pentru fabricarea uniformelor persoanelor care erau arestate si dupa ce a mai trecut o perioada de timp denimul putea fi vazut doar pe persoanele cu situatie financiara precara, in ultimul secol denimul este considerat a fi un material de lux, fiind propulsat in moda feminina dar si in cea masculina de catre creatorii de moda, pe primul loc. Astfel, in zilele noastre, indiferent de situatia materiala a fiecaruia, de varsta sau de gen, nu exista om care sa nu detina in garderoba personala o pereche de blugi sau un alt articol de imbracaminte – incaltamine si accesoriu fabricat din acest material. In comert, gasim de cumparat atat pentru persoanele de gen masculin cat si pentru cele de gen feminin fuste de blugi, jeansi, camasi de blugi, genti si rucsacuri din acest material, rochii si tenesi de blugi. O pereche de jeansi pentru barbati sunt preferati in detrimentul pantalonilor de costum iar o pereche de blugi pentru femei sunt pantalonii ideali, in locul unei fuste.
Blugi pentru barbati la moda in acest an
Si in acest an, la fel ca in ultimii ani sunt la moda jeansii, atat blugi pentru barbati cat si pentru femei. Creatorii de moda cunoscuti si apreciati pe plan mondial, din tara si din strainatate au introdus in colectiile lor o gama variata de blugi pentru barbati, in culori neutre precum gri, negru, alb, crem sau maro, precum si blugi pentru barbati in culoare aprinsa, rosul spre exemplu, fiind in tendinte si culorile albastru intens, bleumarin, bleu sau indigo. Modelul skinny ramane si in el in voga atat pentru barbati cat si pentru femei, o noutate in domeniu fiind acei blugi pentru barbati de tip hip – hop, cu fundul lasat, model preferat mai ales de catre adolescenti. De asemenea, raman la moda si in acest an acei blugi pentru barbati rupti in diferite modele iar in sezonul cald se poarta pantalonii scurti barbatesti creati din material de blug. Un sfat al specialistilor este acela de a asorta o pereche de blugi pentru barbati la o geaca fabricata din acelasi material, compleurile de blugi fiind puternic la moda in acest an, atat la persoanele masculine cat si la cele de gen feminin.
Unde gasim de cumparat blugi ieftini pentru barbatiBlugi ieftini pentru barbati se gasesc de cumparat in magazinele din mall, in magazinele de profil din oras si pe internet. Mediul virtual este mult mai recomandat de catre specialistii din domeniu datorita faptului ca exista foarte multe magazine online care activeaza profesional in comercializarea blugilor pentru barbati, copii si femei, oferta fiind extrem de vasta iar preturile implicit mai mici, datorita concurentei dintre magazine. Iconly este site-ul online care se ocupa cu vanzarea accesoriilor si articolelor de imbracaminte – incaltamine unde puteti gasi blugi ieftini pentru barbati, aici fiind locul unde se gasesc de achizitionat si produse cosmetice sau articole lifestyle. In plus, magazinul ofera mereu reduceri clientilor fideli dar si celor care cumpara de la ei pentru prima data.