(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

Genti plic

8 produse
8 produse
Si daca in ultimii ani creatorii de moda care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in Romania sau in strainatate nu au mai prezentat in colectiile lor genti plic, in acest an s-au hotarat ca acest accesoriu feminin sa nu lipseasca din creatiile vestimentare. Astfel, ei au decis sa propulseze pe primul loc gentile de tip plic si sa le introduca in aproape orice stil adoptat de persoanele de gen feminin. Asadar, indiferent daca adoptati zilnic stilul vestimentar casual, business sau fashion, cu siguranta o sa gasiti si genti plic care sa se asorteze acestora.
Geanta plic – un accesoriu puternic in voga in acest an
In acest an, indiferent de sezonul in care ne aflam se poarta geanta plic. In culori extrem de variate, mai ales puternice precum rosu, portocaliu, verde crud, mov sau galben, ori in culorile clasice mereu la moda, respectiv alb, maro, negru, crem sau gri, cu siguranta ca o sa se gaseasca geanta plic ideala tinutei vestimentare pe care o adopti zilnic. In materie de materiale la geanta plic, se poarta aproape orice tip, geanta plic fiind la moda in acest an chiar daca aceasta este fabricata din piele 100 % naturala, din material sintetic sau din material textil. O noutate in acest an din punctul de vedere al materialelor cu ajutorul carora se fabrica geanta plic, o reprezinta lacul. Astfel, se poarta accesoriile lacuite dar si articolele de imbracaminte – incaltaminte fabricate din lac. Din punctul de vedere al dimensiunii unui astfel de accesoriu, geanta plic este obligatoriu de marime mica. De asemenea, geanta plic trebuie sa fie si foarte bine compartimentata, astfel incat chiar daca dimensiunea ei este redusa, in ea sa poata incapea rujul, fardurile si rimelul, precum si telefonul mobil.
Specialistii din domeniu recomanda sa cumparam genti plic ieftine
Specialistii din domeniul modei nu concep sa se cheltuie o avere pe acest tip de accesoriu, mai ales datorita faptului ca o geanta plic trebuie sa se gaseasca in garderoba personala a persoanelor de gen feminin obligatoriu in mai mule modele. Astfel, acestia recomanda ca atunci cand suntem in cautarea unui astfel de accesoriu feminin, sa cautam sa achizitionam doar genti plic ieftine iar cu banii economisiti sa cumparam si alt articol vestimentar de care aven nevoie. Genti plic ieftine gasiti de cumparat in magazinele de profil din oras si mai ales pe internet, aici oferta fiind mult mai variata iar preturile de comercializare de obicei mai mic, datorita concurentei mari dintre magazinele virtuale. Unul dintre magazinele care comercializeaza articole si accesorii vestimentare mai mereu la oferta si cu reduceri mari de pret prin intermediul internetului este iconly. Aici gasiti de cumparat atat genti plic ieftine cat si articole de imbracaminte – incaltaminte pentru copii, femei sau barbati dar si produse de lifestyle la preturi mici dar de calitate superioara.
In concluzie, geanta plic este accesoriul must – have in orice dressing al femeilor, aceasta putand fi asortata cu usurinta atat la tinutele vestimentare fashion cat si la cele casual.