(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

Genti de umar

103 produse
103 produse
            Indiferent de stilul vestimentar adoptat de fiecare persoana de gen feminin zi de zi, geanta de umar ramane piesa de rezistenta. Fabricata din piele naturala 100 %, din material sintetic, textil sau din blana, cu motive traditionale romanesti, cu paiete sau simpla, in diferite forme geometrice sau clasica, cu siguranta ca atunci cand vine vorba de genti de umar pentru femei, ai de unde alege. Genti de umar pentru femei gasiti de cumparat in magazinele de specialitate din oras si mai ales pe internet, aici oferta fiind mult mai mare iar preturile mult mai mici. Iconly este unul dintre magazinele online care pune la dispozitia clientilor fideli dar si a celor care le calca pragul pentru prima data, genti de umar pentru femei intr-o gama variata de modele si culori, in trend, la preturi mici, fara concurenta.
            Geanta de umar – un accesoriu care se poarta in fiecare an
            Geanta de umar este unul dintre putinele accesorii vestimentare care nu se demodeaza niciodata, ea fiind la moda in fiecare an, indiferent de sezonul in care ne aflam. Geanta de umar fabricata 100 % pe teritoriul tarii noastre, din piele naturala si cu motive traditionale este in acest an la mare cautare, mai ales de catre femeile din strainatate. De asemenea, in sezonul de iarna se poarta extrem de tare geanta de umar fabricata din blana naturala si chiar sintetica, aceasta din urma fiind preferata mai ales de catre persoanele care nu sunt de acord cu violenta impotriva animalelor. Negrul, griul, albul, cremul si maroul, raman culorile la moda in fiecare an din punctul de vedere al gentilor de umar insa creatorii de moda din strainatate s-au decis ca de data aceasta sa propulseze foarte tare si geanta de umar multicolora sau cea in culoare rosu aprins, chiar daca aceasta este mai greu de asortat. O fashionista adevarata o sa stie sa isi asorteze o geanta de umar rosie alaturi de o tinuta vestimentara in culoare neagra, combinatia rosu – negru fiind mereu apreciata de catre stilisti.
            Genti pentru umar care nu trebuie sa lipseasca din nici un dressing
            Dressingul unei persoane de gen feminin are o importanta foarte mare pentru acestea. Astfel ca sa nu va fie cu mirare daca aveti ocazia sa admirati garderoba personala a unei femei si sa constatati ca acolo se gasesc mai multe accesorii vestimentare de acelasi tip dar de culoare diferita sau acelasi accesoriu doar ca in modele variate. Mergand pe aceasta premiza, cu siguranta ca in garderoba personala a unei femei gasim mai multe genti pentru umar, in diferite modele si culori, mai mici sau mai mari si fabricate din materiale variate. De asemenea, specialistii din domeniul modei recomanda ca aceste genti pentru umar sa se gaseasca in mai multe modele, deoarece acest tip de geanta este adaptata in general stilului vestimentar casual, respectiv purtandu-se zi de zi. Astfel, pentru a fi unica in fiecare zi in fata celorlalte persoane cu care luati contact este indicat sa va schimbati macar o data pe saptamana geanta pentru umar pe care o aveti.