(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

Genti de plaja

9 produse
9 produse
            Si daca si in acest an bronzul natural este preferat in detrimentul celui artificial, cu siguranta stiti ca si geanta de plaja trebuie sa fie in trend cu tendintele in moda din acest sezon. Persoanele de gen feminin care obisnuiesc in sezonul de vara sa mearga la mare sau pur si simplu la o piscina amenajata in aer liber cu scopul de a-si schimba culoarea pielii cu ajutorul bronzului, primul lucru pe care il au in vedere inainte de a merge la plaja este acela de a-si cumpara sa isi achizitioneze costumul de baie si geanta de plaja perfecte pentru ele.
            Genti pentru plaja la moda in sezonul de vara
            Sezonul de vara se apropie cu pasi repezi, femeile incepand deja sa rasfoaiasca revistele de specialitate si internetul pentru a fi la curent cu ultimele tendinte in moda in materie de genti pentru plaja si costume de baie. In acest an se poarta mai ales culorile vii la accesorii dar si la vestimentatie. Astfel, rosul, portocaliul, galbenul, verdele crud si movul raman in tendinte si in acest an. In plus, nu trebuie sa uitam nici de maro si nuantele neutre precum albul, griul, cremul sau negrul, nuantele clasice care nu se demodeaza niciodata. Din punctul de vedere al materialelor folosite la fabricarea de genti pentru plaja in acest an sunt la moda mai ales cele textile, in forma geometrica, inflorate si vesele. Sa nu uitam nici de dimensiunea unei genti pentru plaja, aceasta trebuie sa fie destul de incapatoare si in acelasi timp bine compartimentata dar si comoda la carat, astfel incat in ea sa incapa lotiunea de plaja, crema protectoare, lucrurile personale, telefonul sau tableta, precum si prosopul. De asemenea, trebuie sa stiti ca in acest an este puternic la moda palaria de plaja, fiind recomandat ca aceasta sa se asorteze cu geanta.
            Geanta pentru plaja ieftina
            Creatorii de moda recomanda din ce in ce mai mult sa nu se dea foarte multi bani pe o geanta de plaja, ci mai bine sa se dea mai putini bani pe ea, astfel incat cu banii economisiti sa mai puteti cumpara una. Astfel, va alegeti cu doua sau mai multe genti de plaja, pe care le puteti asorta cum doriti. Geanta pentru plaja ieftina gasiti de cumparat in magazinele locale de profil dar si pe internet, aici oferta fiind mult mai variata datorita concurentei mari dintre magazinele virtuale. Spre exemplu, la noi in magazinul online iconly puteti beneficia de oferte si reduceri de pret la acest tip de accesorii si nu numai, magazinul nostru punandu-va la dispozitie de la articole si accesorii vestimentare pentru persoanele de gen feminin, copii si barbati si pana la produse pentru casa. De asemenea, daca consultati pagina de recenzii de pe site, o sa vedeti ca si raportul calitate – pret la produsele comercializate de noi sunt favorabile portofelului. In concluzie, daca cautati geanta pentru plaja ieftina dar in acelasi timp si in voga in acest an, iconly este alegerea ideala.