(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

Genti de mana

0 produse
Nu exista persoana de gen feminin care sa nu detina in garderoba personala, macar o geanta de mana. Fabricata 100 % din piele naturala, din piele sintetica sau din material textil, geanta de mana este indubitabil accesoriul must – have pentru orice femeie. Atat in cazul in care esti nevoita sa pleci intr-o calatorie de afaceri, mergi in concediu sau pur si simplu intr-un city break, cu siguranta geanta de mana de dama o vei purta oriunde mergi.
Genti de mana pentru femei, accesorii practice si estetice
Atunci cand esti nevoita sa faci o calatorie urgenta, cu siguranta ca primul accesoriu la care te gandesti sa il iei cu tine este geanta de mana. O geanta de mana perfecta de calatorie trebuie sa intruneasca mai multe conditii, respectiv :
Sa fie voluminoasa dar in acelasi timp sa nu fie incomoda. In ea trebuie sa incapa toate lucrurile de care ai nevoie in calatorie, asadar si compartimentarea unei genti de mana pentru femei este un aspect destul de important.Sa fie fabricata din materiale de calitate. Orice geanta de acest tip, indiferent de modelul ei, trebuie sa fie fabricata din materiale cat mai rezistente iar cusaturile ei sa fie si ele puternice, astfel incat sa poata sustine o greutate mai mare.Sa fie in trend cu tendintele in moda. Orice femeie care se respecta pe ea insasi dar si persoanele cu care ia contact zi de zi, stie ca indiferent daca pleci intr-o calatorie, mergi la piata sau ai o intalnire de afaceri, tinuta vestiementara adoptata trebuie sa fie impecabila. Asadar si atunci cand calatorim in interes de afaceri sau pur si simplu intr-un city break sau mergem in concediu, toate articolele si accesoriile vestimentare, inclusiv geanta de mana trebuie sa fie in trend cu tendintele in moda pentru un aspect ingrijit si elegant.Genti de mana care se poarta in acest an
In acest an geanta de mana este puternic la moda, designerii punandu-ne la dispozitie o gama variata de genti de mana in voga, atat pentru femeile care obisnuiesc sa faca calatorii scurte sau merg in concedii cat si pentru cele care folosesc acest tip de accesorii atunci cand merg la piata. De altfel, aceste genti de mana de tip shopper sunt extrem de cautate in acest sezon. Din punctul de vedere al materialelor folosite in acest an la fabricarea gentilor de mana, regula principala este ca ele sa fie cat mai rezistente si sa prezinte cusaturi foarte rigide, astfel incat sa poata sustine o greutate destul de mare. De altfel, designerii atentioneaza sa se acorde atentie mai ales la baiere atunci cand cumparam un astfel de accesoriu, acestea sa fie cat mai bine ancorate de geanta. In materie de culori, creatorii de moda din tara noastra dar si cei de peste hotare ne pun la dispozitie o gama extrem de variata, fiind in trend mai ales culorile puternice precum rosu, visiniu, verde crud, galben, mov sau lila, precum si maroul sau nuantele neutre gri, crem, alb sau negru.