(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

Genti business

0 produse
            O femeie de afaceri stie ca imaginea ei este extrem de importanta in fata persoanelor cu care ia contact zi de zi si mai ales in fata partenerilor cu care face afaceri. Tocmai de aceea, pe langa tinuta vestimentara business pe care o imbraca in fiecare zi, stie ca si geanta trebuie sa apartina aceluiasi stil. In plus, geanta trebuie sa se asorteze perfect cu costumatia dar si sa fie incapatoare, precum si sa fie fabricata din materiale de calitate si de altfel rezistente.
            Genti de dama business – ce se poarta in acest an
            In acest an se poarta mai multe tipuri de genti de dama business, creatorii de moda din tara si din strainatate punandu-se de acord din punctul de vedere al acestor accesorii, propulsand aceste genti in topul accesoriilor la moda in acest an. Astfel, daca esti o femeie care activeaza profesional zi de zi in acest domeniu, cu siguranta ca in acest an vei avea de unde alege in materie de genti de dama business. Se poarta gentile business cu cusaturi puternice, fabricate de brand-uri populare cunoscute peste hotare, cu traditie in fabricarea gentilor pentru femei. Din punctul de vedere al culorilor care se poarta in acest an la genti de dama business, oferta este si ea variata, ramanand in top nuantele neutre alb, negru, crem sau gri, alaturi de culori feminine puternice, precum rosu, visiniu sau lila si bineinteles maro. Este foarte important ca geanta de dama business sa se asorteze perfect cu tinuta vestimentara, in special cu pantofii sau cureaua. De altfel, un astfel de accesoriu trebuie sa fie incapator si foarte bine compartimentat, in ea sa incapa atat tableta, telefonul sau mapa cu acte, precum si obiectele personale pe care orice femeie le poarta cu ea zi de zi.
            Genti business ieftine
            Genti business ieftine se gasesc de cumparat in mall-uri, la targurile de specialitate sau in magazinele de profil din orase si mai ales in mediul virtual, pe internet oferta fiind mult mai mare iar preturile intr-o continua concurenta. La noi, in magazinul iconly, gasiti de cumparat o gama extrem de variata de genti business ieftine, de calitate superioara, creata de designeri cunoscuti si apreciati in lumea intreaga. De asemenea, tot aici sunt puse in vanzare genti business ieftine fabricate din piele naturala 100 % de creatori de moda din Romania. Raportul calitate – pret de pe iconly cu siguranta nu o sa va dezamageasca. In plus, tot la noi gasiti de achizitionat si alte tipuri de genti de dama dar si articole si accesorii vestimentare pentru barbati si copii, precum si produse lifestyle.
            Atunci cand esti in cautarea unei genti de dama business este indicat ca aceasta sa se incadreze in mai multe tipare, dupa cum urmeaza :
Sa fie fabricata dintr-un material de calitate si sa prezinte cusaturi rezistente, astfel incat sa poata sustina o greutate mai mare.Sa fie compartimentata foarte bine deoarece o femeie de afaceri are multe de asezat in geanta pe care o poarta zi de zi.Sa fie in trend cu tendintele in moda.