(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

Geci şi paltoane

2882 produse
2882 produse
Sezonul rece ne obliga sa purtam geci, jachete sau paltoane de dama, anul acesta fiind in trend atat culorile vii cat si cele reci, in materie de imbracaminte toamna – iarna si primavara. Culorile puternice si imprimeurile de toate tipurile aplicate pe paltoane de dama sunt la moda in acest an, designerii vestimentari dand ocazia de data aceasta ca indiferent de stilul adoptat de fiecare femeie in parte, sa existe de cumparat modele de paltoane de dama, geci sau jachete indiferent de gust, in magazinele de profil gasindu-se de cumparat o gama variata de paltoane de dama, adaptate fiecarui stil vestimentar, in diferite modele si culori. Unul sau mai multe paltoane de dama sunt piese vestimentare pe care orice femeie le are in dulap, paltonul fiind un articol de imbracaminte care intruneste mai multe calitati, fiind gros si asigurandu-ne caldura in zilele geroase dar in acelasi timp ajutandu-ne si sa fim elegante. Cu blana, din casmir, stofa sau lana, paltoane de dama se gasesc de cumparat indiferent de gustul vestimentar pe care il aveti si de stilul pe care il adoptati zi de zi. Este foarte important de stiut ca un palton de dama este pe cat de elegant, pe atat de necesar in zilele reci de toamna – iarna dar si la trecerea in sezonul de primavara.
Geaca de dama se gaseste in orice dressing, multe dintre noi detinand mai multe modele
Indiferent de sezonul in care ne aflam, in dulapul oricarei femei se gasesc macar 4 modele de geci de dama. De altfel, in orice garderoba personala a femeilor o sa descoperiti o geaca de dama mai subtire pentru noptile de vara racoroase, o geaca de dama nici subtire dar nici prea groasa perfecta pentru  a fi purtata la inceputul primaverii cand vremea de afara este schimbatoare, o geaca de dama groasa adaptabila sezonului de iarna dar si o geaca de dama care se poarta toamna, cand timpul este mai mult ploios. In functie de stilul vestimentar adoptat de fiecare dintre noi, in magazinele de profil de pe internet precum si in magazinele locale, gasiti de cumparat geaca de dama adaptata stilului vestimentar sport, casual, office sau fashion.
Geci de dama la moda in acest an
Creatiile marilor designeri de moda din acest an vin in ajutorul fiecarei femei, indiferent de gust si de stilul vestimentar adoptat zi de zi. Astfel, in acest an se poarta aproape toate modelele de geci de dama si paltoane. Culorile vii, puternice sunt in preferintele creatorilor de moda iar ca si materiale pentru geci de dama, anul acesta se poarta foarte mult lana si blana. Cu toate acestea, daca apartineti stilului vestimentar business, in comert se gasesc de cumparat geci de dama office in culori uni, perfecte pentru cele care adopta zi de zi un stil vestimentar serios, iconly.ro fiind unul dintre magazinele care isi desfasoara activitatea profesionala in mediul online si care pune la dispozitia clientilor geci de dama office la cel mai bun raport calitate – pret de pe piata din domeniu.