• Houdini Fular Impletit Looper Neted Dama Albastru, Panza
Houdini Fular Impletit Looper Neted Dama Albastru, Panza

Houdini Fular Impletit Looper Neted Dama Albastru, Panza

319.9 lei

Description

- Produsul contine materiale realizate din fibre reciclate.
- Model certificat Bluesign® Standard. Un produs cu acest marcaj este sigur pentru consumator, iar productia sa este realizata din materiale din surse responsabile si cu un impact minim asupra mediului.
- Impregnarea hidrofobă a materialului asigură o rezistență ridicată la apă și, în același timp, nu conține substanțe chimice per- și polifluoroalchil (PFAS). Utilizarea acestei metode previne absorbția apei de material, făcând ca apa să se condenseze la suprafață și să se scurgă de ea. Această impregnare este netoxică și ecologică.
- Modelul este confecționat dintr-o țesătură ripstop întărită, rezistentă la deteriorări mecanice.
- Utilizarea soluției de întindere în 4 direcții oferă materialului flexibilitate și întindere în patru direcții, ceea ce crește semnificativ confortul de utilizare și nu restricționează mișcarea.
- Căptușeală din fleece din microfibră extensibilă Polartec® Power Stretch® Pro™. Se caracterizează printr-o parte exterioară netedă și durabilă și o parte interioară moale, care reține căldura. În plus, acest material elimină în mod activ umiditatea, este respirabil și se usucă rapid.
- Greutate material: 37 g/m2.
- Greutatea produsului: 164 g.
- Dimensiunile: 69 cm x 33 cm.

Similar products

Reviews ( Reviews)

This product has no review.

Be the first to write a review

Do you own or have seen the product?

Tell us your opinion and rate it

Add review

From the same manufacturer