(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

Espadrile

282 produse
282 produse
Anul acesta a intrat puternic in forta incaltamintea comoda, cu o pereche de espadrile de dama asigurandu-ne atat ca ne incadram in tendintele fashion din acest an dar si ca piciorul nostru este relaxat, o pereche de espadrile de dama ajutandu-ne sa ne relaxam in mers. Acest tip de incaltaminte a fost preferat dintotdeauna de catre persoanele de gen feminin in detrimentul incaltamintei cu toc iar in acest an modelele de espadrile de dama care se gasesc de cumparat sunt si foarte cool. Combinand lejeritatea cu estetica, marii creatori de moda din Romania sau cei care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala pe teritoriul altor tari din lumea intreaga au realizat modele cool de espadrile de dama, care de care mai colorate si mai frumoase.
O pereche de espadrile de dama sunt foarte usor de accesorizat la aproape orice tinuta pe care alegem sa o purtam vara, primavara sau toamna. In plus, o pereche de espadrile este si foarte comoda, incadrandu-se perfect in aproape orice stil vestimentar cunoscut. O pereche de espadrile de dama cu sireturi cu siguranta ca ne vor incadra frumos piciorul iar daca siretul urca peste glezna, cu atat mai bine. Din punctul de vedere al culorilor care se poarta in acest an la espadrile de dama, acestea sunt foarte diversificate, preferandu-se mai intai culorile vii, puternice, precum verdele crud, rosul sau portocaliul. O pereche de espadrile de dama cu catarama sunt si ele super cool in aceasta vara, mai ales daca le asortam la o rochita scurta, mulata pe corp.
Espadrile dama ieftine
Espadrile dama ieftine se gasesc de cumparat atat in magazinele locale de profil cat si pe internet, aici activand profesional zilnic sute de magazine virtuale care fac concurenta prin ofertele si reducerile de pret pe care le ofera dar si prin unicitatea modelelor de espadrile dama puse la vanzare. Unul dintre aceste magazine de pe internet este Iconly, un magazin online cu un raport perfect calitate – pret dar si cu multe reduceri si oferte de cost. Espadrile dama ieftine se gasesc de cumparat peste tot, atat timp cat dispui de timpul necesar pentru cautarea lor.
Cum se poarta o pereche de espadrile femei
O pereche de espadrile femei sunt preferate mai ales de catre persoanele de gen feminin obisnuite sa poarte sandale de tip gladiator sau balerini. Si daca pana acum erai obisnuita sa porti espadrile femei atunci cand erai in vacanta sau la plaja, afla ca in acest an o pereche de espadrile femei sunt mai in trend ca niciodata, marii creatori de moda la nivel mondial asortandu-le in creatiile lor atat datorita faptului ca sunt din ce in ce mai cool dar si datorita comoditatii de care dau dovada atunci cand sunt purtate. O pereche de espadrile femei pot fi accesorizate cu usurinta la aproape orice model de rochie de vara, scurta sau lunga si la orice tip de fusta. In plus, daca facem un mic exercitiu de imaginatie, putem sa asortam o pereche de espadrile femei la o pereche de pantaloni scurti, la jeansi si chiar la un tuxedo in combinatie cu un top fabricat dintr-un material vaporos.