(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

Dresuri şi şosete

1167 produse
1167 produse
Un dres este cu siguranta accesoriul vestimentar cel mai fin si delicat pe care il poate purta o persoana de gen feminin. De asemenea, un dres poate completa cu succes o tinuta vestimentara office sau fashion, intr-un mod in care nici un altfel de accesoriu nu ar putea, datorita faptului ca un dres ne poate pune in valoare atat tinuta pe care o purtam cat si picioarele. De altfel, conform ultimelor studii facute in materie de moda de catre specialistii din domeniu, accesoriile vestimentare, aici incluzandu-se si dresurile sau sosetele, au cu siguranta un efect impresionant in tinuta pe care o adoptam zi de zi.
Dres online – ce se poarta in acest an
Dresuri se gasesc de cumparat atat in magazinele locale de profil dar putem gasi si dres online. In magazinul nostru iconly puteti gasi o gama variata de dres online, concepute pentru gusturile fiecarei femei in parte. Indiferent daca vorbim despre dres de vara sau de iarna sau despre sosete, cu siguranta ca la noi o sa gasiti ce aveti nevoie. Un dres de iarna este foarte cautat in sezonul rece, nu neaparat numai datorita elegantei de care da dovada asortat la o tinuta vestimentara, cat si datorita faptului ca acesta este calduros si ne poate proteja picioarele de frigul de afara. Un dres gros, de la 90 den in sus sau chiar mai putin, cu conditia sa fie mat, cu siguranta ca este in topul de preferinte al creatorilor de moda din intreaga lumea. Acest tip de dres este ideal pentru a fi purtat in sezonul rece de toamna sau iarna dar sunt si extrem de versatili, putand fi asortati cu usurinta atat unei tinute casual cat si uneia business. Daca la acest dres opac asortam o fusta scurta si o pereche de cizme inalte, cu siguranta ca vom intoarce multe priviri pe strada sau in locatia unde alegem sa purtam aceasta costumatie. Va sfatuim sa apelati la dresurile comercializate de noi daca alegeti sa va cumparati un astfel de dres, deoarece cele de la noi sunt de calitate superioara, proprietate care conteaza in primul rand la alegerea dresurilor si astfel sa nu riscati ca dupa una sau doua purtari sa aveti surpriza sa se vada pe ei efectul de scamosare. Din punctul de vedere al culorilor care se poarta in acest an in materie de dres, culoarea neagra ramane ca intotdeauna la moda insa daca sunteti o femeie indrazneata de fel, puteti alege sa purtati si dres de culoare vie precum rosu sau portocaliu, atata timp cat stiti sa asortati corect dresul cu tinuta pe care o purtati.
Dres ieftin dar in acelasi timp de calitate si in trend, sau sosete de calitate
In acest an s-a mentinut traditia din anii trecuti cu dresurile rupte sau taiate, in diferite forme si culori. Un astfel de dres poate fi purtat in combinatie cu o pereche de blugi taiati, putand fi asortati chiar si cu o pereche de adidasi, completand cu succes o tinuta casual – fashion. La noi gasiti dres ieftin pe toate gusturile, iconly fiind locul perfect pentru cumpararea articolelor si accesoriilor vestimentare de calitate, la preturi mici.