(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

Curele

493 produse
493 produse
Trendurile in moda din punctul de vedere al curelelor de dama se incadreaza perfect in acest an in aproape orice tinuta vestimentara. De asemenea, criticii de moda au primit foarte bine ideea de a purta curele de dama la tinutele casual sau fashion mai ales datorita faptului ca aceste curele de dama nu au numai calitate estetica ci pot si pune in valoare talia femeilor care le poarta. In materie de curele de dama in acest an se poarta aproape orice tip de curea sau centura, atat cele subtiri care se potrivesc de minune la rochitele de vara dar si cele de tip centura, groase, care accentueaza talia persoanelor de gen feminin. Indiferent de tipul de curele de dama pe care il aveti in garderoba personala, daca este subtire sau groasa, cert este ca ele se potrivesc perfect atat femeilor slabute cat si celor care au cateva kilograme in plus. Din punctul de vedere al culorilor care se poarta in acest an la curele de dama si in acest domeniu gama este destul de diversificata, fiind in voga rosul aprins, visiniul, galbenul, portocaliul sau verdele crud, ramanand totusi in tendinte si acele curele de dama clasice, in culori neutre precum alb, gri sau negru. In plus, sunt la moda si curele de dama cu diferite aplicatii in modele geometrice, cu buline, cu strasuri, paiete sau aplicatii metalice. Din punctul de vedere al materialelor folosite la curele de dama in voga in acest an, pielea naturala ramane in preferintele marilor creatori de moda pe plan mondial dar si pielea sintetica sau chiar blana.
Cum asortam corect curele pentru femei
Orice femeie obisnuita sa isi cumpere ultimele articole de imbracaminte – incaltaminte in ton cu moda, stie ca si accesoriile joaca un rol important in completarea tinutei vestimentare. Astfel, majoritatea persoanelor de gen feminin detin in dulapul cu accesorii cateva curele pentru femei, in  mai multe modele si culori, astfel incat sa se incadreze in mai multe stiluri vestimentare. O fashionista adevarata o sa isi asorteze in sezonul de vara o rochita fabricata din material vaporos cu o curea cu margini subtiri care atarna lejer si cu o pereche de sandale de tip gladiator, tinuta perfecta pentru a merge pe plaja sau la piscina. Daca detineti in garderoba personala curele pentru femei de tip centura, acestea se pot combina perfect la o tinuta fashion, de seara. Astfel, puteti asorta la o rochie midi mulata pe corp o centura in culoare cu poseta, pentru a va scoate in evidenta o talie de viespe.
Unde gasim de cumparat curele pentru femei ieftine
Curele pentru femei ieftine gasim de cumparat in magazinele din malluri sau in alte magazine locale de profil dar si pe internet, mediul online fiind plin de oferte si reduceri care de care mai tentante la curele pentru femei ieftine. Unul dintre magazinele virtuale care pune la dispozitia clientilor curele pentru femei ieftine dar si alte articole si accesorii vestimentare pentru barbati si copii este iconly.