(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

Costume

1 produse
1 produse
Indiferent de domeniul profesional in care activam zi de zi, orice persoana de gen feminin detine in garderoba personala un costum de dama. Office, casual sau fashion, costume de dama se gasesc de cumparat atat in magazinele locale cat si online in magazinul nostru iconly, un magazin care se ocupa cu comercializarea articolelor si accesoriilor vestimentare de branduri cunoscute pe plan international si national.
Costume pentru femei, piese vestimentare mereu la moda
Costume pentru femei apar in fiecare an in creatiile designerilor de moda cunoscuti in lumea intreaga, in fiecare dintre aceste creatii existand macar un costum pentru femei accesorizat corespunzator. Costume pentru femei care activeaza profesional in mediul business sunt cele mai comune in categoria acestor piese vestimentare. Un costum pentru femei office este fabricat intotdeauna dintr-un material rezistent, de calitate superioara, fiind compus atat din fusta scurta / trei sferturi sau chiar lunga si sacou ori din pantalon lung si sacou. In functie de fiecare femeie care adopta stilul office, un costum de dama poate fi asortat cu o camasa cu guler sau nu ori cu o  bluza simpla in culoare uni. Costume pentru femei care obisnuiesc sa adopte in general un stil vestimentar casual pot include un compleu format din pantaloni scurti si sacou scurt sau lung ori fusta si sacou supradimensional. De cealalta parte stau persoanele de gen feminin care vor sa se mentina mereu in pas cu moda si adopta stilul vestimentar fashion. Aceste femei vor asorta cu siguranta o pereche de pantofi cu toc inalt la un costum pentru femei compus din rochie lunga sau scurta acoperita cu un bolero sau o pereche de cizme inalte la un costum pentru femei format din rochie scurta si sacou elegant. Impreuna cu poseta perfecta pe care o gasiti de cumparat tot la noi, un costum pentru femei ne poate ajuta sa aratam impecabil indiferent de evenimentul la care participam.
Costume de dama ieftine
Costume de dama ieftine dar de calitate superioara si create de designeri cunoscuti pe plan mondial, gasiti la noi in magazin. Aici o sa descoperiti o gama variata de costume de dame ieftine, cu preturi perfecte indiferent de bugetul pe care il aveti la dispozitie, raportul calitate – pret de la iconly fiind cel ideal. Indiferent daca vorbim despre costume de dama ieftine casual, office sau fashion, cu siguranta ca acesta este locul unde o sa gasiti costumul pentru femei perfect nevoilor dumneavoastra, precum si alte accesorii vestimentare must – have in dressingul oricarei femei care se respecta.
Un costum de dama o sa fie intotdeauna alegerea perfecta la orice tip de eveniment, chiar si la un eveniment sportiv, un costum de dama tip trening fiind alegerea ideala atunci cand obisnuiesti sa faci sport zilnic. De asemenea, atunci cand lucrezi la birou trebuie sa detii in garderoba personala macar doua sau trei costume de dama compuse din fusta lunga / scurta si sacou cu camasa ori din pantaloni lungi, sacou si bluza, in functie de gusturile fiecaruia.