(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

Corsete

18 produse
18 produse
Un corset a fost inca din ele mai vechi timpuri accesoriul vestimentar preferat de persoanele de gen feminin, atat datorita faptului ca un corset iti poate ascunde kilogramele in plus de pe solduri sau burta dar si deoarece aduce un plus de senzualitate tinutei pe care o purtam. Corsete au fost create cu mult timp inainte de aparitia pantalonilor, scopul lor fiind acela de a oferi o talie de viespe chiar si femeilor care au cateva kilograme in plus dar si pentru a accentua talia femeilor suple. In esenta lui un corset are avantajul de a ne modela corpul si de a ne oferi silueta de clepsidra la care viseaza orice persoana de gen feminin.
Corsete online in magazinul iconly
Corsete online pot fi gasite in magazinul iconly care pune la dispozitia clientilor corsete ieftine, de calitate superioara, create de designeri recunoscuti pe plan mondial, la preturi fara concurenta. Si pentru ca aceasta piesa vestimentara este din ce in ce mai cautata in zilele noastre atat de catre femeile slabe cat si de catre cele cu ceva kilograme in plus, la noi gasiti corsete online in variate modele si culori.
Corset – piesa vestimentara pe care o are orice femeie in dulap
Materialul din care este facut orice corset este unul elastic astfel incat sa ne ajute sa ne modelam corpul corespunzator, strangand talia pentru a crea un corp perfect. Un corset este intarit cu ajutorul plasticului sau a fierului, prinzandu-se cu ajutorul unor sireturi in fata sau in spate, in functie de model, astfel incat sa le putem strange cat vrem de tare pentru a crea talia ideala. Chiar daca in vremurile de demult un corset era facut atat pentru barbati cat si pentru femei pentru a se imbunatati aspectul persoanei, in zilele noastre acesta a prins mai multe conotatii, fiind purtat in functie de ocazie, la mai multe stiluri vestimentare. Un corset poate fi purtat ca si lenjerie intima dar si ca piesa vestimentara, putand fi asortat atat la pantaloni, cat si la fusta. De altfel, multe dintre rochiile de mireasa la moda astazi includ corsetul, o rochie de mireasa cu corset fiind mult mai eleganta spre deosebire de alt model, dand o forma mai mister mireleselor.
Creatorii de moda din lumea intreaga combina din ce in ce mai mult un corset la alte piese vestimentare, mai ales datorita faptului ca acesta exprima in mod direct elegantetea, feminitatea dar si independenta si curajul. Corsete modelatoare se gasesc de cumparat la tot pasul iar studiile au aratat ca persoanele care au ceva kilograme in plus dar care au purtat corset strans cu siret pana la nivelul in care s-au simtit confortabile in pielea lor, intr-un timp destul de scurt au reusit sa isi reduca talia cu pana la 10 – 12 cm, ajungand la corpul dorit. De asemenea, nu trebuie sa ezitati sa purtati un corset ca si lenjerie intima, acesta punandu-va in evidenta talia dar in acelasi timp si facandu-va sa aratati mult mai sexy.