(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

Cizme de cauciuc

16 produse
16 produse
Si daca un timp nu au mai fost in voga cizme de cauciuc pentru femei, iata ca designerii de moda au revenit din nou la ele, propulsandu-le chiar pe primul loc in acest an in materie de incaltaminte. Asadar, conform ultimelor tendinte in moda, atat in mediul virtual cat si in magazinele locale de profil din orase o sa gasiti de cumparat o colectie extrem de generoasa de cizme de cauciuc pentru femei, in diferite modele si culori. Iconly este unul dintre magazinele online care le comercializeaza, aici fiind si locul unde poti avea ocazia sa beneficiezi de oferte si reduceri de pret tentante la cumpararea unei perechi de cizme de cauciuc pentru femei.
Cum se poarta o pereche de cizme de cauciuc dama
O pereche de cizme de cauciuc dama sunt preferate mai ales in momentul in care vremea nu tine deloc cu noi si afara ploua sau ninge dar si in cazul in care mergem intr-un loc unde este mult noroi, o pereche de cizme de cauciuc dama ajutandu-ne sa ne protejam de mizerie dar si de frig daca au avantajul de a fi si imblanite. In zilele noastre insa o pereche de cizme de cauciuc dama nu mai sunt purtate doar pentru a ne proteja de frig si noroi, ele fiind purtate chiar si cand vremea este insorita si fara intemperii datorita faptului ca asa este in trend. O pereche de cizme de cauciuc dama care sunt in voga in zilele noastre sunt departe de a fi comparate cu mohoratele cizme de cauciuc pe care le purtam fiecare dintre noi in copilarie. Mai lungi sau mai scurte, intr-o singura culoare sau multicolore, o pereche de cizme de cauciuc dama cu siguranta ca te vor scoate din anonimat. In acest an sunt la moda cizme de cauciuc dama asemanatoare celor de la echitatie, mulate pe picior, lungi peste genunchi sau nu si prevazute cu o catarama asezata intr-o parte. La fel de cool sunt insa si modelele de cizme de cauciuc dama scurte dar extrem de colorate, incaltaminte care te face sa pari mai amuzanta si te ajuta sa iei ochii tuturor in zilele mohorate de toamna, iarna sau primavara.
O pereche de cizme de cauciuc dama se pot incadra perfect la o costumatie care presupune o rochie sau o fusta scurta tinereasca. In functie de cat de indrazneata esti, poti asorta o pereche de cizme de cauciuc dama cu o pelerina de ploaie in culori vii, astfel incat sa fii sigura ca esti protejata total de stropii de ploaie.
Cizme cauciuc dama pentru o costumatie care intoarce capetele
Daca vrei sa iesi cu adevarat in evidenta si te consideri o femeie indrazneata, poti sa asortezi o pereche de cizme cauciuc dama viu colorate la o pereche de colanti negri pentru un look chic si de neegalat. Jeansii skinny au ramas si ei la moda in acest an asa ca daca silueta si picioarele te avantajeaza nu ezita sa asortezi o pereche de cizme cauciuc dama la jeansi skinny de culoare inchisa, cu un pulover in culoare uni.