(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

Căciuli şi şepci

986 produse
986 produse
Indiferent daca este toamna, iarna sau primavara, specialistii care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in domeniul fashion in Romania sau pe teritoriul altor tari din lumea intreaga ne recomanda sa detinem in garderoba personala una sau mai multe caciuli de dama, mai groase si mai subtiri. Acest lucru este valabil atat pentru femei, cat si pentru barbati, o caciula aducand un plus de eleganta tinutei vestimentare pe care o avem dar in aceiasi masura ne protejeaza si capul de intemperiile de afara. In acest an se poarta aproape orice tip de caciuli de dama, in comert gasindu-se de cumparat nenumarate modele in nuante la moda, perfect pentru a putea fi asortate mai multor tipuri de costumatii. In materie de culori la caciuli de dama, paleta coloristica in voga in acest an este foarte variata dar albul, negrul si griul raman la moda fara dar si poate. In materie de materiale folosite la fabricarea de caciuli de dama si aici gama este diversificata, in functie de sezon. Astfel ramane la moda blana naturala dar si cea artificiala, pielea naturala si imitatiile de piele iar locul fruntas il ocupa acele caciuli de dama tricotate, care pot fi purtate indiferent daca este toamna, iarna sau primavara, acestea incadrandu-se in categoria de caciuli de dama casual.
Caciuli de dama elegante
In principalele tendinte in moda la accesorii in acest an se numara acele caciuli de dama elegante. Ele pot fi asortate numai unei tinute fashion insa sunt cu adevarat de efect, completandu-ne costumatia vestimentara dar in acelasi timp si protejandu-ne capul de frig sau coafura. Caciuli de dama elegante in voga in acest sezon sunt cele fabricate din blana artificiala sau naturala, materiale calduroase dar si cool. Caciuli de dama elegante gasiti de cumparat in orice magazin de profil din oras dar mai ales pe internet, aici fiind locul unde aveti cu adevarat de unde alege, online activand profesional foarte multe magazine care pun la dispozitia clientilor care le calca pragul caciuli de dama elegante in modele variate, la oferta sau cu reduceri mari de pret. Iconly este unul dintre magazinele virtuale care pune la dispozitia doamnelor caciuli de dama elegante cu un raport excelent calitate – pret. In plus aici este locul unde gasiti de cumparat aproape orice are nevoie o persoana de gen feminin in materie de fashion, atat articole de imbracaminte – incaltaminte, cat si accesorii ale acestora.
Sepci pentru femei, accesorii din nou la moda
Si daca in ultimul timp nu prea mai erau in voga accesoriile precum sepci pentru femei, aflati ca in acest an este de neconceput sa nu aveti macar una in garderoba personala. Majoritatea de sepci pentru femei in trend in acest sezon sunt concepute astfel incat sa se incadreze atat in tinutele vestimentare sport cat si in cele casual. In materie de culori la sepci pentru femei, gama este destul de diversificata, purtandu-se atat nuantele vii, puternice, precum rosul, verde crud, portocaliu sau galben dar si nuantele neutre, alb, negru sau gri.