Levi`s

2683 produse
2683 produse
Levi's, brandul care simbolizeaza perfect stilul clasic american si stilul cool obtinut fara efort, este in esenta o institutie inca de la lansarea sa in 1853. Una dintre cele mai recunoscute labeluri din industria fashion internationala, a stiut intotdeauna cum sa capteze atentia publicului generatii la rand, construindu-si o reputatie puternica si o filosofie durabila, ramanand fideli aceluiasi spirit inovator care ii distinge de alte branduri de pe piata. Primul brand care a creat acesti jeansi a fost fondat de catre imigrantul german in varsta de 24 de ani, Levi Strauss, in San Francisco.
Intr-o perioada in care goana dupa aur era in plina desfasurare, a decis sa paraseasca New York-ul si sa investeasca in denim ca raspuns la cererea mare de pantaloni suficient de rezistenti pentru a putea fi folositi in industria miniera.
Jacob Davis, un emigrant din Latvia, a devenit partenerul sau in 1873 si impreuna au creat si patentat prima pereche de jeansi.
Chiar daca acel patent a expirat cu mult timp in urma, Levi's Strauss & Co a continuat cu inovatiile in zona de design si materiale, folosind diverse stiluri, astfel, devenind astazi unul dintre cele mai renumite branduri. O pereche de jeansi Levi's nu este doar o investitie buna ci si o bucata de istorie.
In timp, labelul s-a extins cu gama sa de tricouri, pantaloni, salopete, accesorii si incaltaminte, atat pentru femei cat si pentru barbati, fara a vatama, totusi, reputatia puternica si filosofia brand-ului.