(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

cizme hunter

9 produse
9 produse

Calitatea articolelor de încălțăminte pe care le purtăm cu precădere în sezonul rece este un factor extrem de important. Spre deosebire de anotimpurile de tranziție, sezoanele ploioase și anotimpul rece impun acordarea unui nivel maximal de importanță alegerii încălțămintei pe care o purtăm, datorită nevoii crescute de confort pe care o avem. În sezonul de toamnă - iarnă, nu de puține ori ni s-a întâmplat să fim luați prin surprindere de condițiile meteorologie incerte și să ne fi dorit să fi purtat piese de încălțăminte mai calitative, mai rezistente, create special pentru astfel de momente.


Cizmele Hunter sunt un must-have pentru sezoanele ploioase și reci, datorită calității incontestabile a materialelor din care sunt confecționate. Datorită brandurilor precum Hunter, astăzi, cizmele de ploaie nu mai sunt accesorii pe care nu ai vrea să le porți niciodată, ba din contră, sunt atât de chic și atât de versatile încât abia aștepți să le accesorizezi unei noi ținute casual în sezonul rece. Hunter este un brand cu o tradiție care datează cu secole în urmă, fiind recunoscut internațional pentru calitatea excepțională a produselor și pentru filosofia care stă în spatele procesului de producție.


Pregătește-te pentru sezonul rece, achiziționând o pereche de cizme de dama Hunter de pe iconly.ro! Ai atât de multe modele cool dintre care să alegi, încât vei fi surprinsă.

Cizme lungi de ploaie Hunter - comandă acum pe iconly.ro!


Modelele de cizme lungi impermeabile Hunter au o istorie fascinantă, care datează încă din 1956. Cizmele Hunter lungi sunt fabricate din 28 de părți, sunt complet impermeabile și vin în culori care mai de care mai atractive. Astfel, poți alege o pereche de cizme care îmbină utilitatea practică și componenta de stil într-o manieră inovativă, transformând aceste accesorii de încălțăminte în piese cool și extrem de practice, care îți permit să te simți excelent chiar și atunci când vremea nu este foarte prietenoasă.

Cizme scurte impermeabile Hunter - alege-ți modelul care te reprezintă


Dacă cizmele lungi Hunter nu sunt pe gustul tău, și dacă vrei o pereche de cizme de ploaie scurte, pe care să le poți integra cu ușurință în garderoba ta urbană, atunci optează pentru cizmele Hunter scurte. Le regăsești într-o mulțime de culori și modele pe iconly.ro, astfel încât să poți purta un model care să îți reprezinte personalitatea efervescentă și care să fie extrem de practice pentru zilele aglomerate de toamnă și iarnă în care este esențial să te simți confortabil, indiferent de condițiile meteo.

Botine impermeabile Hunter - accesoriul care îmbină perfect confortul și stilul


Create special pentru a se potrivi garderobei tale de oraș, botinele impermeabile Hunter sunt accesorii care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta de toamnă - iarnă. Într-un mix inedit de stil și practicalitate, ghetele impermeabile Hunter se potrivesc ținutelor casual și smart-casual, și îți sunt aliați de nădejde în lupta cu capriciile vremii specifice anotimpului rece.


Comandă acum modelul preferat de cizme Hunter impermeabile, scurte sau lungi, în culori cuminți sau puternice, și bucură-te de un accesoriu neprețuit din punct de vedere al confortului în anotimpul ploios și rece. Pe iconly.ro, le găsești la numai un click distanță!