(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

rochii guess

23 produse
23 produse

Rochiile sunt un accesoriu feminin care fascinează de milenii, iar acest lucru nu se va schimba prea curând. Un simbol al eleganței, al rafinamentului și al caracterului feminin, rochițele rămân printre cele mai îndrăgite articole de îmbrăcăminte, indiferent de sezon. Dacă te gândești să îți împrospătezi garderoba cu o rochie nouă elegantă, office sau casual, îți recomandăm să alegi rochițele Guess de pe iconly.ro, pentru diversitatea modelelor, a stilurilor și culorilor și, cel mai important, pentru calitatea excepțională a acestora.

Alege rochii elegante Guess pentru garderoba dedicată evenimentelor speciale


Nu este ușor să îți creezi o ținută perfectă pentru evenimentele deosebite din viața ta. Uneori, pentru că ai atât de multe modele de rochii elegante din care să alegi, și mai ales în condițiile în care astăzi nu mai ești obligată să îți alegi rochița perfectă alocând ore în șir plimbărilor prin magazine, poate părea imposibil să te decizi asupra unui brand de rochii sau asupra unui model care știi că îți va flata silueta la evenimentul la care îți dorești să arăți impecabil.


Rochiile de ocazie Guess pe care le regăsești pe iconly.ro sunt exact ceea ce ai nevoie pentru ca încrederea în ținuta ta elegantă să depășească orice limită. Îți punem la dispoziție numeroase modele de rochii elegante Guess, care se potrivesc oricărei siluete și oricărui tip de eveniment special, fie el formal sau informal. Poți alege între rochiile Guess scurte de ocazie sau rochiile lungi elegante, în funcție de preferințele tale și de ținuta pe care vrei să o adopți.

Poartă rochii office Guess și afirmă-ți personalitatea la birou


Ținutele pe care alegi să le poți la birou trebuie alese cu foarte mare atenție, pentru că acolo îți petreci cea mai mare parte din săptămână. Prin urmare, ca să te simți bine în pielea ta, ai nevoie să porți articole de îmbrăcăminte care te reprezintă și care te ajută să îți creezi un stil unic, care stârnește admirație și care te scoate din anonimat în fiecare zi.


Rochiile office ocupă, poate, cea mai mare parte din garderoba oricărei femei, și niciodată nu putem spune că avem prea multe. Pe iconly.ro găsești numeroase modele de rochii Guess potrivite pentru birou, dar și pentru stilul tău personal unic.

Răsfață-te cu rochiile Guess casual de pe iconly.ro


Pentru ieșirile în oraș din weekend, din garderoba ta nu trebuie să lipsească rochiile casual versatile, pe care le poți asorta cu diverse articole de încălțăminte și care pot înlătura monotonia vestimentară. Indiferent de anotimp, pe iconly.ro ai o selecție atent realizată de rochii Guess casual pe care le poți comanda online imediat. Poți opta pentru rochii simple negre, cu croi în stil A line, care îmbrățișează orice tip de siluetă, sau poți alege rochii casual Guess în culori și design-uri contemporane, pentru a-ți exprima personalitatea îndrăzneață.


Rochiile Guess disponibile pe iconly.ro se potrivesc oricărui context și oricăror preferințe, astfel că tot ce trebuie să faci este să te asiguri că îți comanzi mărimea potrivită și să te bucuri de noua ta achiziție vestimentară!