Geox

1438 produse
1438 produse

Despre companie


Geox reprezintă o companie italiană de incalţăminte şi imbrăcăminte, realizate din ţesuturi impermeabile şi respirabile, Geox fiind principalul sponsor al Ligii Naţionale de Fotbal.


Istoria companiei Geox


Compania a luat naştere in anul 1995, fiind fondată de către Mario Polegato, numele de marcă Geox luand naştere după amestecul dintre cuvantul grecesc "geo" (pămant) şi x, care reprezintă o tehnologie pentru simbolizarea literelor.


Mario Polegato, fondatorul Geox s-a născut in anul 1952, langă oraşul italian, Treviso. Pentru inceput acesta a fost instruit pentru a prelua afacerea de familie, in timp ce materialul promoţional al companiei Geox era reprezentat de pantof. in timpul jogging-ului in căldura deşertului, picioarele acestuia s-au incălzit, venindu-i ideea de a face cateva găuri in talpa incălţămintei cu un cuţit de origine elveţiană. Mai apoi, Polegato şi-a dezvoltat ideea iniţială cu ajutorul micii sale afaceri de bunuri din piele, pe care acesta o deţinea alături de intreaga sa familie. După ce a avut succesul de a-şi implementa inventia către mai mulţi producători importanţi de incălţăminte in special pentru copii, Polegato a inceput producţia de pantofi la scară largă, numele dat companiei fiind Geox. in anul de debut, Polegato a reuşi să işi imbunătăţească brevetul original, extinzand gama de produse pentru incălţăminte pentru adulţi, după ce la debut acesta şi-a aplicat ideea doar la copii.


Dezvoltarea companiei Geox


Imediat după debut, grupul Geox a continuat să investească masiv in inovar, birourile centrale din Montebelluna găzduind instalaţii pentru cercetare, instalaţii care intr-un fel sunt unice, deoarece doar aici, 15 ingineri, fizicieni şi chimişti sunt angajaţi pentru a studia transpiraţia dar şi felurile de mişcare a căldurii pe care omul o generează, aici fiind testate toate materialele folosite in incălţămintea şi imbrăcămintea fabricată de Geox


Oamenii de ştiinţă de la grupul din Montebelluna au creat noi maşinării pentru a-şi duce cercetarea cat mai departe, Geox lucrand cu laboratoare de renume din lumea intreagă, dar şi cu universităţi, pentru a-şi putea testa, perfecţiona şi face cat mai bine cunoscute noile tehnici.


Linia de producţie Geox


După ce, deja marea corporaţie Geox s-a făcut remarcată prin producţia de incălţăminte pentru copii, iar mai apoi pentru femei şi bărbăţi, aceştia cu timpul au evoluat, in prezent avand o gamă largă de produse, de la pantofi, adidaşi şi pană la geci Geox sau pulovere. După cum puteţi observa şi pe site-ul nostru, avem o gama largă de geci ale companiei Geox, geci ce s-au dovedit a fi de o foarte bună calitate, durabile şi rezistente in timp. Preţurile variază in funcţie de ceea ce vă doriţi de la un producător cunoscut in lumea intreagă, Geox, producător care la debut putem spune că a scris istoria ţinand cont de inovaţiile acestoa atat in materie de incălţăminte cat şi in materie de imbrăcăminte.


Puteţi găsi produse pentru orice persoană, de la cei care preferă un stil mai casual şi pană la cei ce preferă să adopte un outfit mai special, rafinat. Produse pentru persoanele interesate de inovaţie fără a-şi compromite confortul, calitatea sau bunăstarea, produse pentru cei ce sunt intr-o continuă alergare, mai pe scurt, produse pentru cei ce vor ca haina sau incălţămintea pe care o poartă să respire.


Aşadar, pe iconly.ro aveţi la dispoziţie o gamă largă de produse Geox, geci Geox şi nu numai.