(function(f, a, s, h, i, o, n) {f['BackConvertTrackerObject'] = i;f[i]=f[i]||function(){(f[i].q=f[i].q||[]).push(arguments)};o=a.createElement(s),n=a.getElementsByTagName(s)[0];o.async=1;o.src=h;n.parentNode.insertBefore(o,n)})(window, document, 'script', '//backconvert.com/app/conversion?id=4efc21334188cdd35b5cdea3ebb84293', 'bconvert'); -->

Bijuterii

448 produse
448 produse
Din aur, argint, otel inoxidabil, bronz, piele sau din orice alt material cu ajutorul caruia se fabrica bijuteriile din zilele noastre, orice femeie din lume detine in dressingul ei dulapioare cu sertare unde isi pastreaza aceste bijuterii pentru femei. Printre principalele bijuterii pentru femei care se regasesc in sertare se numara cercei in mai multe modele, pentru a putea fi asortati in functie de momentul zilei sau de costumatia adoptata, lanturi, bratari sau inele. Aurul este principalul material folosit la fabricarea de bijuterii pentru femei insa acesta este destul de scump si nu toate femeile isi permit sa isi cumpere bijuterii pentru femei fabricate din aur. Pe locul doi sta argintul astazi foarte la moda, gasindu-se de cumparat o gama diversificata de bijuterii pentru femei fabricate din argint in modele deosebite. Otelul inoxidabil precum si bronzul sunt in ultimul timp materiale folosite la crearea de bijuterii pentru femei din ce in ce mai apreciate de catre sexul frumos dar si de catre persoanele de gen masculin. Atat otelul inoxidabil cat si bronzul sunt materiale care arata foarte frumos, fiind maleabile si usor de intretinut, astfel incat designerii in moda au creat cu ajutorul acestor materiale o gama variata de bijuterii pentru femei in trend indiferent de momentul zilei sau de anotimpul in care le purtam.
Pietrele pretioase aplicate pe bijuterii de dama, un adevarat deliciu estetic
Majoritatea bijuteriilor de dama la moda in zilele noastre sunt concepute cu ajutorul pietrelor pretioase, semi pretioase sau a pietrelor normale dar de efect. Astfel, in proportie de aproximativ 80 % in comert gasim de achizitionat bijuterii de dama cu swarovski sau alte pietre pretioase. Un inel cu o piatra mare de culoare verde smarald cu siguranta o sa arate perfect la o costumatie formata dintr-o rochie neagra si o pereche de pantofi cu tocul cui, cu conditia ca si mana si unghiile femeii care il poarta sa fie ingrijite corespunzator cu ajutorul produselor cosmetice. De asemenea, un lantisor de aur la gat cu pandativ care are initiala numelui face cu siguranta parte din domeniul bijuterii de dama ce pot fi purtate in orice moment al zilei. Este foarte important de stiut ca si aceste bijuterii de dama la fel ca si articolele si accesoriile de imbracaminte – incaltaminte trebuie asortate conform tinutei pe care o avem dar si in functie de momentul zilei sau de evenimentul la care participam.
Bijuterii, unde se gasesc de cumparat
Bijuterii se gasesc de cumparat atat in magazinele locale de profil din orase cat si pe internet, oferta fiind mult mai vasta in mediul online, aici avand de unde alege deoarece pe internet activeaza profesional foarte multe magazine virtuale care se ocupa cu comercializarea de bijuterii pentru femei sau barbati, unul dintre magazinele cele mai bine cotate pe piata din domeniu fiind iconly. Aici gasiti de cumparat o gama variata de bijuterii pe toate gusturile, bijuterii create de brand-uri populare pe plan mondial, cu un raport excelent calitate – pret.